Carolina123
Fanka BB :)
dziękujęJa robie 3 plasterki imbiru, 2 plasterki cytryny i plaska lyzeczke miodu, zalac ciepla woda, wycisnac cytryne i zamieszac. Ale mozesz sobie dobrac inne proporcje do smaku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dziękujęJa robie 3 plasterki imbiru, 2 plasterki cytryny i plaska lyzeczke miodu, zalac ciepla woda, wycisnac cytryne i zamieszac. Ale mozesz sobie dobrac inne proporcje do smaku.
te ptasie mleczko, po to bym zglodniala!@MartaMarkry
Tylko ptasie mleczko miałam do porównania pod ręką
Na górze to omega 3, a na dole to kwas foliowy. W opakowaniu są dwa rodzaje tabletek
Link do: Apteka Olmed 30 zł! Dwa złote taniej! To zawsze cośŁooo, faktycznie! A ja za 50 dyszek kupowałam. A tu pueria uno nie całe 30 zł. Najtaniej tu znalazłaś? Bo już nie chce mi się szukać i Ci zaufam i kupię sobie od razu![]()
No ja właśnie dokończyłam ptasie mleczko, to był ostatni kawałekte ptasie mleczko, po to bym zglodniala!
Identyczne jak prental uno/duo. Dziekuje!
I tak tam najtaniej znalazłam, ja uno mam zapas do końca maja, czerwiec już z duo i właśnie myśle by kupić już duo i niech czekają, bo to jednak 20 zł różnicy od paczki.
tak jak na 1+1. Ja mam w domu opakowanie jeszcze uno, a to w sumie został miesiąc, wiec ja już uno nie potrzevuje.No ja właśnie dokończyłam ptasie mleczko, to był ostatni kawałek
A jakie masz dawkowanie pueria uno?
Ja na razie kupię uno, żeby mi starczyło do tego 13tc i potem dokupię Duo
*na opakowaniutak jak na 1+1. Ja mam w domu opakowanie jeszcze uno, a to w sumie został miesiąc, wiec ja już uno nie potrzevuje.
Ja kupuje do przodu, bo patrzę to wszędzie ta pueria kosztuje 45-50 zł najmniejzawsze to zostaje coś na ptasie mleczko haha
Duzo tego ptasiego mleczka by było w sumietak jak na 1+1. Ja mam w domu opakowanie jeszcze uno, a to w sumie został miesiąc, wiec ja już uno nie potrzevuje.
Ja kupuje do przodu, bo patrzę to wszędzie ta pueria kosztuje 45-50 zł najmniejzawsze to zostaje coś na ptasie mleczko haha
staram się brać obie po śniadaniu, bo jak rozdzielania to zapominamDuzo tego ptasiego mleczka by było w sumie![]()
Ale 1 rano kwas i 1 wieczorem omega czy rano dwie na raz?