G
guest-1677526072
Gość
Kooooootleeeeetyyy!!!Tak bardzo żałuję, że tyle zwlekałam z ich zrobieniemWy wiecie co mi potrzeba
Jutro co jemy?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kooooootleeeeetyyy!!!Tak bardzo żałuję, że tyle zwlekałam z ich zrobieniemWy wiecie co mi potrzeba
Jutro co jemy?![]()
Kluski śląskieKooooootleeeeetyyy!!!![]()
Nieeeeeee coś nie mięsnegoKooooootleeeeetyyy!!!![]()
Oczywiście ja też będę musiała się umówić na następną wizytę ale wyniki ja sama odbieram z laboratorium i na najbliższą wizytę przynosi się je więc mogę zawsze zrobić zdjęcia wyników i pójść później do swojego ginekologa prywatnie aby przeanalizował je bo po prenatalnych to ja od razu do swojego się zapisuje. Nie bardzo chce chodzić tutaj na NFZ bo u Nas w Choszcznie często zmieniają się lekarze i nie bardzo mi to odpowiada.Ja też chciałam tak zrobić, ale u mnie w przychodni nie oddają wyników , musiałabym się umówić na następną wizytę do doktor na NFZ ,a jednak chciałbym prowadzić prywatnie i nie zdążyłabym z wynikami na wizytę prywatną ,która mam 5 .05
Ja również mięsu mowie NieeNieeeeeee coś nie mięsnego
Ta zupa pomidorowa!
Tylko nie wiem czy mam ochotę nią z makaronem czy ryżem![]()
PadłamZ mięsem u mnie jest jak z przeszczepemnie wiem czy się przyjmie
![]()
Ja czuje żołądek praktycznie codziennieA kogoś boli żołądek? Mnie właśnie od 3 dni… Rano spoko, a od 13 to kiepsko, żeby coś zjeść.