Ja tak samoRobię tak samo, pilnuje żeby mieć dłuższą bluzę/sweter i guziczek uwalniam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samoRobię tak samo, pilnuje żeby mieć dłuższą bluzę/sweter i guziczek uwalniam![]()
Gratulacje!!Dziewczyny, mam już wyniki Sanco - wszystko prawidłowoi na 99,9% chłopiec
tak się cieszę!
O tak, ale te erotyczne są tak prawdziwie, że jak się budzę to się zastanawiam czy to się stało naprawdętaki sny erotyczne
![]()
Jeszcze wszystko przed TobąHaha, ojaa, to mnie te erotyczne jakoś omijają![]()
Ostatnio mialam tak samoO tak, ale te erotyczne są tak prawdziwie, że jak się budzę to się zastanawiam czy to się stało naprawdę![]()
Ja się bardzo stresowałam w pierwszej ciąży. Odliczalam tygodnie, sprawdzałam każdy parametr z USG, robiłam tabelki z badaniami krwii... Tym razem nie mam siły, bo po całym dniu z małą padam o 20 spać. Ale NIFTy, to dla mnie takie ubezpieczenie na "spokój ducha", więc odkąd zorbilismy, to po kilka razy dziennie dopytywałam, czy może już są wyniki. Bo u nas od umawiania spraw medycznych jest mąż, ja nie mam cierpliwościNie mogę się tego momentu doczekać. A ty bardzo się stresowałaś? Jak sobie wyobrażam, że otwieram te badania to mi słabo. I jeszcze gdyby to było szybko, a tutaj logowanie, jakiś kod SMS, masakra![]()
Ja nie mam siły... ostatnio mam załamanie, że dramat. Ani nie mamy nikogo żeby podrzucić dzieci chociaż na chwilę ani nic...Gratulacje!!
W ogole gratuluję wszystkim zdrowych bobaskowja ide na sanco w srode, ale tez najbardziej obawiam sie odczytania wynikow...
Czytam was na biezaco jednym okiem, bo od jakiegos tygodnia tylko bym spała i spała... Brak sil totalnie. Podziwam Was mamy, ktore macie juz starsze maluchy, ze macie sile dla nich
Ja jedynie poki co jestem psia mama![]()
Ja czuję się coraz gorzej, ostatnie kilka dni to jakaś tragediaJa nie mam siły... ostatnio mam załamanie, że dramat. Ani nie mamy nikogo żeby podrzucić dzieci chociaż na chwilę ani nic...
Mdłości nadal mam, chociaż mniejsze. Za to doszło osłabienie, totalny brak siły i energii.
Łączę się w bóluJa nie mam siły... ostatnio mam załamanie, że dramat. Ani nie mamy nikogo żeby podrzucić dzieci chociaż na chwilę ani nic...
Mdłości nadal mam, chociaż mniejsze. Za to doszło osłabienie, totalny brak siły i energii.