Anastazja34
Początkująca w BB
To zazdroszczęJa wyjątkowo w tej ciąży nie, chyba że dopiero się pojawią. Dziś to nawet cycki przestały boleć ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zazdroszczęJa wyjątkowo w tej ciąży nie, chyba że dopiero się pojawią. Dziś to nawet cycki przestały boleć ...
To też zazdroszczęU mnie takie srednie te mdłości. Ale zdarzają się momenty podczas jedzenia kiedy mam wrażenie że zaraz mi sie uleje. Także póki co nie narzekam.
A który to tydzień ?To zazdroszczę![]()
U mnie dzis 7tc. Całe dnie mnie mdli i ogólnie czuję się źle. Poprzednia ciąża to była czysta przyjemność w porównaniu do mojego obecnego samopoczucia.Hej dziewczynyCzy któraś już walczy z Mdłościami?
![]()
wg aplikacji 5+4 / 2. Ale jakoś sie nie przywiązuje jeszcze do tego. Czekam na usg co wyjdzie. Ja już dzisiaj zaliczyłam dwa odloty. I czuje lewą stronę, takie ciągnięcie w okolicy jakby jajnika. Pamiętam że w tej straconej ciąży miałam większe mdłości ale to było w okolicy 7 tygodnia także może jeszcze wszystko przede mną. Z jednej strony wolałabym mieć te dolegliwości żeby czuc ta ciążę a tak od razu wkręcam sobie ze może coś już jest nie tak.To też zazdroszczęja już ogólnie masakra a który to tydzień ?
![]()
ooo jak dobrze, nie jestem samaJa ogólnie zero mdłości i specjalnie brak szczególnych objawów poza piersiami,
to czasami się zastanawiam czy serio jestem w ciąży![]()
trudno mi jest określić ten bol ale podobny do tego w okolicach owuJa dzisiaj 6t0d , a taki kolkowy ból w okolicach jajników miewacie???