• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Suchy kaszel u dziecka

Jak katar przezroczysty i lejący się - to zapewne wirusówka i antybiotyk niepotrzebny.
A jak katar "kolorowy" żółto-zielony to antybiotyk jak najbardziej.
A może masz możliwość zakupu tabletek do ssania z podbiałem albo tymiankiem? Też powinny nieco ulżyć.
Ewentualnie nawilżacz można postawić i dodać kilka kropli olejku eukaliptusowego (a jak nie masz nawilżacza to zagotować w garnku wodę i dodać kilka kropli olejku i wstawić do pokoju).

reklama
Jak katar przezroczysty i lejący się - to zapewne wirusówka i antybiotyk niepotrzebny.
A jak katar "kolorowy" żółto-zielony to antybiotyk jak najbardziej.
A może masz możliwość zakupu tabletek do ssania z podbiałem albo tymiankiem? Też powinny nieco ulżyć.
Ewentualnie nawilżacz można postawić i dodać kilka kropli olejku eukaliptusowego (a jak nie masz nawilżacza to zagotować w garnku wodę i dodać kilka kropli olejku i wstawić do pokoju).
Katar żółtawo zielony. Dzięki za pomysł z garnkiem. Wczoraj zrobiłam jakis wywar z ziół i soli w thermomixie i też chyba pomogło. Bo częstotliwość kaszlu się zmniejszyła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry