reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
My od dziś przez najbliższe dwa miesiące wracamy ze Starym pod jedną kołderkę :D coś czuje ze będą z tego spontaniczne noce harce 😈

A co do kredytów - to ja pomimo, że te stopy teraz rosną to nie żałuje, miałam totalnie dość wynajmowania i użerania się z wynajmującymi - a trafiałam bardzo różnie. U nas w ogóle była zabawna historia bo dosłownie w niecały tydzień podjęliśmy decyzje o przeprowadzce z Warszawy do Wrocławia i znaleźliśmy mieszkanie i uznaliśmy, że to to! Tym oto sposobem obejrzeliśmy jedno mieszkanie. Ale byłam wtedy w pierwszej ciąży i byliśmy na fajnej fali i wtedy uważałam, że pozytywny test ciążowy = dzieci za 9 miesięcy. Dwa tygodnie później poroniłam więc pewnie nie umiałabym już tej decyzji podjąć tak łatwo. W każdym razie to była super decyzja i niczego nie żałuje ;) a póki co rata kredytu i opłaty są niższe niz jak wynajmowaliśmy ;)

Dziewczyny, teraz wszystkie do łóżek!
Screenshot_20220519-203532_Instagram.jpg

Ja byłam blisko kupna jakieś 5 lat temu w wawie ale stawałam do kredytu sama i trochę mi brakło a nie chciałam 30m2 żeby się zadowolić 🤷🏽‍♀️ I cale szczęście bo pewnie jakbym kupiła mieszanie to nie rzuciłabym pracy pewnego pięknego dnia i nie przyleciała tutaj = nie poznałabym starego 🤷🏽‍♀️
@Bibi89 a do tej decyzji dojrzewałaś jakoś? Nienawidziłaś pracy albo coś?
Czasami się zastanawiam nad takimi historiami gdy ktoś rzuca korpo i wyjeżdża gdzieś po nowe otwarcie.
Mam takie dni, że sama bym wszystko rzuciła w cholerę i wyjechała w Bieszczady 🙈 ale szybko mi przechodzi.

reklama
Do góry