Ja mam wypisane żelazo, ale tym razem do picia i o dziwo nie mam żadnych problemów jelitowych. Niestety po żelazie w tabletkach miałam biegunkiCzy któraś z Was ma problem z hemoglobiną, przyjmuje żelazo i ma przez nie takie bóle jelit?
reklama

Mi twardnieje macica, ale żadnych skurczy nie czuję. Biorę magnez (aspargin) 2x2 i luteinę podjęzykową 2x1.A skurcze przepowiadające któraś już z was ma ? Mi trochę osłabły po tym leku ale czasem czuję że macica i tak walczy
Wooow, ale długa nogaJa już dziewczyny po połówkowychLekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam

!!!
!!!Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszką
 nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają
 nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają .
.Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spacerami
 ja już mam 7kg na plusie....
 ja już mam 7kg na plusie.... 
Wooow, ale długa noga!!!
Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszkąnie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają
.
Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spaceramija już mam 7kg na plusie....

Lekarz tez mówił,że noga konkret
 A rozumiem, że ta pietruszka jako dodatek? Dobry pomysł, pietruszka bardzo zdrowa
 A rozumiem, że ta pietruszka jako dodatek? Dobry pomysł, pietruszka bardzo zdrowa  mi teraz od ostatniej wizyty ponad dwa kilo.
 mi teraz od ostatniej wizyty ponad dwa kilo.Piękne ujęcieJa już dziewczyny po połówkowychLekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam

Anulka4247
Fanka BB :)
Kurcze nie mam takich fajnych ujęć z mojego polówkowego bo mały byl do nas pleckami. Ja mam 2 kg tylko na plusie od początku, żrę na potęgę wg wskazań dietetyka, a nic nie przybywa. Myślałam, że to dziecko wyjdzie niewielkie na połówkowym, a wszystkie wymiary większe niż średnia dla tego tygodnia. Też mi hemoglobina spadła, może lekarz coś przepisze.Ja już dziewczyny po połówkowychLekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam

crainte
Jest tu pare osób chętnych powymieniać się doświadczeniami z większą grupą. Może powpadajcie tutaj też czasami?ja się zajmuje
 No chyba, że lista nie jest zamknięta, to chętnie się dołączymy
 No chyba, że lista nie jest zamknięta, to chętnie się dołączymy

crainte
Ja mam połówkowe za 1,5 tygodnia, ale też 2 kg na plusieKurcze nie mam takich fajnych ujęć z mojego polówkowego bo mały byl do nas pleckami. Ja mam 2 kg tylko na plusie od początku, żrę na potęgę wg wskazań dietetyka, a nic nie przybywa. Myślałam, że to dziecko wyjdzie niewielkie na połówkowym, a wszystkie wymiary większe niż średnia dla tego tygodnia. Też mi hemoglobina spadła, może lekarz coś przepisze.
 Jem wszystko na co mam ochotę, ale jakoś tak w ciąży mam ochotę raczej na zdrowe, z niezdrowych tylko lody
 Jem wszystko na co mam ochotę, ale jakoś tak w ciąży mam ochotę raczej na zdrowe, z niezdrowych tylko lody 
reklama

A jak waga malucha?Kurcze nie mam takich fajnych ujęć z mojego polówkowego bo mały byl do nas pleckami. Ja mam 2 kg tylko na plusie od początku, żrę na potęgę wg wskazań dietetyka, a nic nie przybywa. Myślałam, że to dziecko wyjdzie niewielkie na połówkowym, a wszystkie wymiary większe niż średnia dla tego tygodnia. Też mi hemoglobina spadła, może lekarz coś przepisze.
Robicie, że tylko dwa kg