G
guest-1677526072
Gość
wszystko będzie dobrzeKobietki trzymajcie jutro kciuki za wyniki Pappa.Lekarka ma dzwonić jak coś będzie nie tak
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystko będzie dobrzeKobietki trzymajcie jutro kciuki za wyniki Pappa.Lekarka ma dzwonić jak coś będzie nie tak
![]()
jakie może? musi cię być tutaj więcej! Halo!Ja się generalnie za wiele nie udzielam, ale czytam Was na bieżąco. Trochę chyba jeszcze mnie paraliżuje strach związany z tym czy będzie wszystko dobrze. Może w drugim trymestrze będzie mnie tu więcej![]()
o 16..To trzeba słuchać lekarza i nie stresować sięwiem, wiem - łatwiej powiedzieć niż zrobić
![]()
O której masz wizytę?
Łooooo, to cały dzieńo 16..
Ja tez równo 11 tc i 13.06 mam prenatalneNa kiedy masz termin ? Ja dziś też rowno 11 tyg i prenatalne mam 13.06. Martwiłam się że trochę późno ale jak widać wszystko ok![]()
tak!Dziewczyny ja dziś 14+0, czyli chyba już na pewno rozpoczął się 2 trymestr? Bo w różnych źródłach różne podają daty![]()