reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

AMH jest bardzo niskie, istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że przy takim AMH lekarz zaleci od razu in vitro bo o ile oczywiście nie wyklucza ono naturalnej ciąży to xa chwilę może być tak niskie, że nawet in vitro z Twoja komórką nie będzie możliwe. Kiedyś czytałam, że albo poniżej 2 albo poniżej 0,7 (nie pamiętam 🙈) jest już uznawane za graniczne
0.7.
2 to jeszcze całkiem dobry wynik :p.
I z tego względu to jest graniczne AMH do tych wszystkich dofinansowań do in vitro i do refundacji leków do stymulacji.

reklama
Teraz proszę duzo pisać:D mam pedi :D sorry @Mmiiaa sorry :D
Zobacz załącznik 1407685
Proszę, oto dlonie :D i tak, wiem, ze moj maly paznokiec jest wielkości wskazujacego przecietnej kobiety :D mam ogromną płytkę:D
Ja też wolę jednokolorowe, nie lubię wzorów. Max szaleństwa na jakie sobie pozwalam to jedne paznokieć (przeważnie palca serdecznego) w innym kolorze, ale to też zwykle zbliżony kolor ale inny odcień.
Widzę na zdjęciu wychwaloną przez nas sukienkę, jest boska. Sama mogę nosić jedynie zimne odcienie czerwonego, bo w ciepłych wyglądam jak różowy świniak

0.7.
2 to jeszcze całkiem dobry wynik :p.
I z tego względu to jest graniczne AMH do tych wszystkich dofinansowań do in vitro i do refundacji leków do stymulacji.

No to nie wiem. Nie przygotowuje się jeszcze do procedury więc nie wnikałam jakoś mocno i mogę się mylić. Natomiast wszędzie gdzie czytam już AMH poniżej 1 uznaje się za parametr obniżający skuteczność in vitro. I rzeczywiście poniżej 0,7 nie przysługuje dofinansowanie

Ja też wolę jednokolorowe, nie lubię wzorów. Max szaleństwa na jakie sobie pozwalam to jedne paznokieć (przeważnie palca serdecznego) w innym kolorze, ale to też zwykle zbliżony kolor ale inny odcień.
Widzę na zdjęciu wychwaloną przez nas sukienkę, jest boska. Sama mogę nosić jedynie zimne odcienie czerwonego, bo w ciepłych wyglądam jak różowy świniak
Tak, ta kiecka jest wspaniala, coś czuje ze cale lato bedzie nalezalo do niej :D

No i kolory nude mi sie podobaja, ale na kimś. Dodatkowo zadnych zielonych, niebieskich. Najczesciej bordo, to moj kolor. A jak nie to cos w czerwieni, rozu. Mam bardzo waskie upodobania jesli chodzi o pazy :D
Ja tak samo tylko cieple kolory czyt. Czerwienie roze, fiolety itp a niebieski stfyu🤢 jak i zielony 🤢 choc jara mnie kolory butelkowej zieleni i granat 😁😁

@Karolina_123 Wrzucam kilka pierwszych z brzegu, ale jest tego w necie tyle, że na pewno znajdziesz coś ciekawego. No i lekarz zdecydowanie jesy dobrym kierunkiem. On jest specjalistą od niepłodności czy po prostu ginekolog?

Załączniki

• f8c67755-b5c0-4dd7-a543-c1925f9eaa6c.jpg
    f8c67755-b5c0-4dd7-a543-c1925f9eaa6c.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 73
  • 18c6768f-6ed3-473d-ae54-c1e52df4652e.jpg
    18c6768f-6ed3-473d-ae54-c1e52df4652e.jpg
    78,1 KB · Wyświetleń: 65
  • 454f4d94-80f9-43df-afc0-8b2c88675649.jpg
    454f4d94-80f9-43df-afc0-8b2c88675649.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
No to nie wiem. Nie przygotowuje się jeszcze do procedury więc nie wnikałam jakoś mocno i mogę się mylić. Natomiast wszędzie gdzie czytam już AMH poniżej 1 uznaje się za parametr obniżający skuteczność in vitro. I rzeczywiście poniżej 0,7 nie przysługuje dofinansowanie
No ja niestety jestem w tej chwili na bieżąco. Aczkolwiek niedawno pojawiła się eksperymentalna metoda In Vitro Activation adresowana dla kobiet z przedwczesnym wygasaniem jajników. Poza tym Czesi są dobrzy w mini stymulacje przy bardzo niskim AMH i są z tego dzieci. Więc jakby to nie jest tak, że temat jest stracony.

Do góry