reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Możecie se gadać jakie macie fajne poranko, a ja np dopiero sie obudzilam i leżę jak szmatka caly czas w posccieli. Bardzo sie z tego ciesze.
Milego dnia!
@pluto_nova wlasnie jak przeczytalam pierwszy post o przeprosinach od razu chcialam napisać, że atakowala Cie publicznie to i publicznie powinna przeprosić. Co to ma być?

U mnie ze starym lepiej. Troche obgadaliśmy, ale jeszcze sporo przed nami.
Przede wszystkim to konczy mi sie okres i tak mi sie bzykac chce, że chyba nasza wewnetrzna terapie zaczne od tego.

reklama
U nas dziś mega pochmurnie i zapowiadają deszcz cały dzień 😒 stary śpi, bo wrócił godzinę temu z trasy nocnej, ja właśnie dopijam kawę i zbieram się do sklepu bo poprosiłam wczoraj żeby wyjął polędwicę wieprzową z zamrażalnika a on mi wyjął polędwiczki z kurczaka 😬🤦🏻‍♀️ Na obiad makaron ryżowy właśnie z poledwiczką w stylu pad thai z kalafiorem. No i musimy zacząć prosić ludzi na ślub i wesele bo nie wyrobimy się a ślub już za 3mce 🙈
My mamy ślub za 2 miesiące a zostało nam około 60 zaproszeń jeszcze 🤦‍♀️

U nas dziś mega pochmurnie i zapowiadają deszcz cały dzień 😒 stary śpi, bo wrócił godzinę temu z trasy nocnej, ja właśnie dopijam kawę i zbieram się do sklepu bo poprosiłam wczoraj żeby wyjął polędwicę wieprzową z zamrażalnika a on mi wyjął polędwiczki z kurczaka 😬🤦🏻‍♀️ Na obiad makaron ryżowy właśnie z poledwiczką w stylu pad thai z kalafiorem. No i musimy zacząć prosić ludzi na ślub i wesele bo nie wyrobimy się a ślub już za 3mce 🙈
Komunikat do wszystkich: ogromnie lubie jak mnie informujecie co macie na obiad :D

O a poza tym stary wczoraj przyniósł to z roboty
20220603_202249.jpg

Ale podobno w biurze ma 3 razy tyle xD
Wiec wkupuje sie w laski :D

O a poza tym stary wczoraj przyniósł to z roboty
Zobacz załącznik 1407847
Ale podobno w biurze ma 3 razy tyle xD
Wiec wkupuje sie w laski :D
To pewno na przeprosiny 😁😁
A mnie dzisiaj boli gardło. Na dodatek chyba się obtarlam czy podrażniłam: na infekcję intymną to faktycznie nie wyglada, jest lekkie zaczerwienienie i nic więcej, z reszta pieczenie się nasiliło po maści od ginekologa. Co za xxxxstwo
Mnie tez boli gardło masakra 😬😬😬 u Ciebie może nie ale u mnie 4/5dpo może to to cionszz?🤣🤣🤣

reklama
Do góry