reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Generalnie to chyba jeśli zdecyduje się kiedyś na in vitro to albo pies srał ich dofinansowanie, albo (oby) będzie już inna władza
Oby🤞🏻🤞🏻🤞🏻 To co oni robią z tym krajem wola o pomstę do nieba, może być tak, ze zamiast na ivf to będę musiała wszystko wydać na tonę węgla żeby dom ogrzać do 17° przez miesiąc.

Dziewczyny, było już podobne pytanie, ale chciałam się upewnić, czy dobrze rozumuje.
Mam przez pół roku wywoływać sobie okres luteiną. Ale, że mam już swoje lata, no i że otrzymałam w spadku miovelie nac postanowiłam, że w tym cyklu poczekam na okres normalnie. Jak miałam brać od 16dc, to mi w moich starych cyklach w 16dc rozpoczynały się dni płodne, zatem nie wzięłam tej luteiny. No i tak czekam. Poczekam do 30 dc i wtedy - jeżeli nie przyjdzie miesiączka - i test będzie negatywny, to zacznę brać luteinę. Bo gdzieś mi utkwiło, że luteina może wstrzymać owulację. Prawda to?

Oby🤞🏻🤞🏻🤞🏻 To co oni robią z tym krajem wola o pomstę do nieba, może być tak, ze zamiast na ivf to będę musiała wszystko wydać na tonę węgla żeby dom ogrzać do 17° przez miesiąc.
1 tona 4 tysiące? Jakoś tak słyszałam. Masakra.
Jak ludzie na emeryturach czy rentach mają sobie poradzić, ale to temat rzeka

Nawet mi nie mów. Zapłaciliśmy w zeszłym tygodniu 18 tysięcy złotych za zapas pelletu 🤣. Ale lepiej mieć go u siebie, na wypadek gdyby znowu zniknął u wszystkich sprzedawców, tak jak było kilka miesięcy temu. Bo inaczej będziemy grzać farelką a prąd też drogi :p.

1 tona 4 tysiące? Jakoś tak słyszałam. Masakra.
Jak ludzie na emeryturach czy rentach mają sobie poradzić, ale to temat rzeka
U nas jeszcze +/- 3tys ale kwestia czasu jak dojdzie do 5. Na sezon potrzebuję Ok 2,5-3 tony. My, młodzi i pracujący, tez nie wiem jak sobie poradzimy 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry