reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

U mnie wlasnie trochę tak jest. W sensie byłoby nas stać, ale to jest masa kasy a nie ma gwarancji powodzenia. I nie wyobrażam sobie wyrzucić kilkanaście tysięcy- bądź co bądź- na marne.
Mieszkając w PL miałabym dokładnie takie samo podejście. Plus na pewno hamowałby mnie mój wiek, dałabym sobie spokój. Kasa by się znalazła, to nawet nie o to chodzi, ale... gdyby się nie udało, pomyślałabym chyba, że naiwnie walczę z wiatrakami, a te pieniądze, no nie wiem... mogłabym wpłacić na jakieś chore dziecko i zrobić coś konkretnego.

reklama
Hej, pamiętaj, ze to nie wstyd upaść, każda z nas zalicza takie doły, grunt to wstać, otrzepać się i dalej przeć do przodu. Masz przed sobą wielką szansę, nie poddawaj się teraz 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Dzięki :-*
Pamiętam... mówi się trudno i płynie się dalej ;-) Na pewno teraz się nie poddam, co by się nie działo. Tak bardzo bym chciała, żeby nam wszystkim się udało...

A widzisz ja chyba przegapiłam info ze IV jest refundowane we Francji, super ! Jakieś warunki musiałaś spełnić?

Sorki jeśli już mówiłaś ale widocznie przeoczylam
Nie, chyba nie, jedynie na grupach o in vitro może... ;-)
Jedyny warunek to posiadanie ubezpieczenia i wiek poniżej 43 lat. I właśnie z ubezpieczeniem jest u mnie ciekawie, bo tak w ogóle to go nie mam... (jestem polskim pracownikiem, więc mam tylko polskie). Ale akurat rok temu zaczęłam dodatkową pracę, dzięki której płacę tutaj składki ważne akurat przez najbliższych kilka lat... trudno nie uznać tego za znak ;-)

Do tej inseminacji to akurat podchodze z dystansem, musze o tym wiecej poczytac i wyrobic sobie zdanie 🙂 tylko hmm patrzylam ze jest inseminacja domaciczna czy jakos tak, czy wtedy nie omija sie właśnie jajowodu i dlatego bylaby rozwiazaniem? Jeśli glupoty pisze to poprawcie, co by nie szło w świat 😅

A co do acardu to ja juz bez niego mam łatwo siniaki i krwawienie z nosa, wiec mogłabym sobie zaszkodzic?
No u Ciebie z acardem mógłby być już problem, ale to lekarz powinien się już wypowiedzieć i w takim przypadku na własną rękę bym nie brała.
Ale nie racja to i tak przez jajowod przeciez musi przejsc, mialam zacmienie xD czyli w sunie jak sie w najblizszym czasie nie uda to trzeba zrobic laparo i wtedy będzie wiadomo czy ten drozny jajowod ma uszkodzobe rzeski?
Ja na laparo się nie znam, nie mam pewności czy mogą wtedy ocenić funkcję rzęsek 🙄
Przeczytałam "halo ziemniak!" 😁
Brzmi jakby @LadyCaro to napisała, królowa węglowodanów 😁 Ale mówiła ostatnio że nawet na ziemniaki nie miała ochoty 😃

No u Ciebie z acardem mógłby być już problem, ale to lekarz powinien się już wypowiedzieć i w takim przypadku na własną rękę bym nie brała.

Ja na laparo się nie znam, nie mam pewności czy mogą wtedy ocenić funkcję rzęsek 🙄

Brzmi jakby @LadyCaro to napisała, królowa węglowodanów 😁 Ale mówiła ostatnio że nawet na ziemniaki nie miała ochoty 😃
Tak, ale dziś jak wrocilismy domowy obiadek czekal od mamy, ziemniaczki, mielone i mizeria i bylo to wyborne :D

reklama
Do góry