Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podziwiam Cię ale się nie dziwię. Jakby miała 5 dni czekać na wynik to bym jajko zniosłaJa powiem Ci ze jedynie robiłam bete dwa razy. Progesteronu nie sprawdzam, będzie co ma być.
Jak robiłam 1 bete wynik miałam po 6 godzinach. Jak zrobiłam 2 bete to zapomnieli wysłać jej do labolatorium, czekałam na wynik 5 dni, to już działało na mnie tak stresująco że reszty postanowiłam nie sprawdzać i mieć ten "spokój".
Co do badań, robiłam w środę i też mam wyniki podobne.
Mam ślad białka w moczu
W krwi
Lekko oodwyzszone leukocyty, mpv, neurocyty i monocyty.
No i tsh nieco wysokie bo 3,5 ale mam hasimoto.
Nie martw się, pewnie zwiększa Ci dawkę leku. Jesteś dzielna, będzie dobrzeWłaściwie teraz zobaczyłam że tsh mam za wysokieaż wykupiłam teleporade na jutro
![]()
Ja normalnie mieszkam na 3 pietrze....od 2 myślę, że mnie już słychać z dalekaDziewczyny też tak szybko łapiecie zadyszkę? Zamiotlam schody i muszę odpocząć bo czuje się jakbym pół chaty wysprzątała.
Musi być dobrze.Nie martw się, pewnie zwiększa Ci dawkę leku. Jesteś dzielna, będzie dobrze
Ja już codziennie dzwoniłam gdzie mój wynikPodziwiam Cię ale się nie dziwię. Jakby miała 5 dni czekać na wynik to bym jajko zniosła![]()
Mam to samoJa dzisiaj ledwo wróciłam do domu z zakupów. Spałam jak stary parowóz, tętno prawie 100, a na trzecie piętro wdrapywałam się 10min. Cholernie słabo mi było. Nie mam pojęcia jak ja przetrwam lato i upały, które się do nas zbliżają![]()
Ja tak mialam rok czasu. Nie moglam patrzec na pizze.Ja jakieś 2 tygodnie temu strułam się włoską pizzą. Do tej pory na myśl o pizzy mnie odrzuca, ale to może nie tak źle![]()