reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja akurat lubie gotowac (pracuje tez w kuchni w domu opieki) i dla mnie to frajda. Ale tez rozumiem osoby, ktorym sie nie chce 😉 taki szocik z imbiru mozna tez zrobic z imbiru suszonego z sokiem z cutryny. Ja imbir tarlam na papke i pozniej odciskalam sok, ale wiem, ze poza mna malo kto by sie w to bawil 🤣🤣🤣
ja też kiedyś staremu robiłam jakieś cuda na patyku, a się okazało, ze jego żołnierze mają to gdzieś i sobie falują jak sinusoida niezależnie od niczego

reklama
Ja akurat lubie gotowac (pracuje tez w kuchni w domu opieki) i dla mnie to frajda. Ale tez rozumiem osoby, ktorym sie nie chce 😉 taki szocik z imbiru mozna tez zrobic z imbiru suszonego z sokiem z cutryny. Ja imbir tarlam na papke i pozniej odciskalam sok, ale wiem, ze poza mna malo kto by sie w to bawil 🤣🤣🤣
Ale ja gotuję normalnie, też lubie 😉 tylko Tych zdrowtnych szejkow mi się nie chce robić 🙈

Ale się uśmiałam na wątku ciąża przez pitting. Ja nie wchodzę raczej na te nowe wątki ale ten tytuł musiał skrywać coś grubego 😂😂😂
Ja tez to czytalam 🤣 ale to jakis nastoletni chlopak napisal, wiec sie nie dziwie. Chociaz moja przyjaciolka sie bala, ze jest w ciazy po tym jak facet jej ospermil spodnie. Niby dziewczyna po porzadnych studiach i inteligentna, a tu takie cos 🤣 jeszcze do tego byla wtedy dziewica (29lat). Nic mnie juz nie zdziwi

Nie śpię, pracuje ;) plusem pracy od tej godziny jest to, ze o 14 jestem w domu i to by było na tyle ;) aura za oknem mi się udziela i nic mi się nie chce i jakoś tak bez nastroju się obudziłam.
Dziś 5dc wiec jeszcze dwa dni i będę mogła przejść do sexroomu ;)

Czy u Was gdzieś jest dostępny pregnyl? Mam wrażenie, ze nie dzwoniłam jeszcze tylko na księżyc i nigdzie nie ma, brak w hurtowniach i nara 🙄
Nopare lat jest już z nim problem. Do ostatniej iui jechałam po niego do Czech a później już prosiłam o ovitrelle bo z pregnylem były zawsze cyrki i dodatkowy stres 🙄 ale różnica w cenie jest okrutna

Ja tez to czytalam 🤣 ale to jakis nastoletni chlopak napisal, wiec sie nie dziwie. Chociaz moja przyjaciolka sie bala, ze jest w ciazy po tym jak facet jej ospermil spodnie. Niby dziewczyna po porzadnych studiach i inteligentna, a tu takie cos 🤣 jeszcze do tego byla wtedy dziewica (29lat). Nic mnie juz nie zdziwi
Jejku 😱
Ja w ogóle podziwiam, jak do takiego wieku można dziewictwo donosic 🙈 szanuje to oczywiście, każdy żyje jak chce, ale te najmłodsze lata jej przeleciały bez takiej przyjemności. Nie wyobrażam sobie, żebym miała być jeszcze dziewica

reklama
Do góry