reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Tak myślałam, że to jeszcze nie to. Właśnie zamierzam jeszcze potem zrobić jeden, tylko najgorsze jest to powstrzymywanie od picia przez 2 godziny. Ciężko jest to zrealizować jak 30 stopni 😅 ale może dam radę. Swoją drogą robie dwa różne testy - one step i domowe labolatorium i powiem Wam, że różnica ogromna w wybarwianiu. Ten test one step wgl nawet w połowie nie jest tak ciemny jak te z domowego labolatorium. A Wy jakich testów używacie?
Ja kupuje najtansze na allegro 50 sztuk i się fajnie wybarwiają.
A z tym piciem i sikaniem to ja szczerze mówiąc przy owulakach tego nie pilnuje. Jak mam pik to nieważne ile wypiłam a i tak mi pokaże pik.
Ale to może ja mam tak dużo lh w sobie że nie robi różnicy. Nie polecam sposobu innym żeby nie było na mnie 😄

reklama
Nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja zaszłam w ciążę z wynikiem 18,6 i moja córcia ma już 3 latka i jest zdrowym bardzo mądrym dzieckiem :) także nigdy nic nie wiadomo. Życie potrafi zaskoczyć nawet z kiepskimi wynikami. Wiadomo ze lepiej zeby wszystko bylo w normie ale w zyciu roznie bywa :)
czy mnie to pocieszy ?! No pewnie że tak 😍😍😍

Dziewczyny , to mój dzisiejszy test owulacyjny. Nie znam się na tym jeszcze tak bardzo, ale domyślam się ,ze to jeszcze nie pik? Myslicie ze jutro max i sie pojawi? :)
Polecam aplikacje Premom , fajnie oblicza na podstawie zdjęcia

Załączniki

• EB80687A-FE57-414B-87BC-DF865A007FE9.png
    EB80687A-FE57-414B-87BC-DF865A007FE9.png
    233,8 KB · Wyświetleń: 79
Tak myślałam, że to jeszcze nie to. Właśnie zamierzam jeszcze potem zrobić jeden, tylko najgorsze jest to powstrzymywanie od picia przez 2 godziny. Ciężko jest to zrealizować jak 30 stopni 😅 ale może dam radę. Swoją drogą robie dwa różne testy - one step i domowe labolatorium i powiem Wam, że różnica ogromna w wybarwianiu. Ten test one step wgl nawet w połowie nie jest tak ciemny jak te z domowego labolatorium. A Wy jakich testów używacie?
ja używam

Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 50szt. - dobre testy​

i jeszcze mam z dobrych testów strumieniowe.

Tak to jeszcze nie pik.
Ja robiłabym już 2 razy dziennie żeby jeszcze lepiej wcelować w owu 😊
ja zawsze mam problem kiedy ten pik jest a kiedy nie dla mnie jak jest ciemna kreska to zawsze wygląda tak samo :D Dlatego kupiłam ten monitor płodności i mi cyfrowo odczytuje wynik i przynajmniej będę wiedziała :D

reklama
Jak sobie radzicie z seksem w tej temperaturze bez klimy 🤪🤣🔥odliczam dni do konca tygodnia płodności, bo z seksem az temperatura troche spadnie czekać nie mogę się 🙉🙈😁🥵🥵🥵
Mój stary mówi " jezuuuu gorąco jest.. a Ty się chcesz przytulać, na co ja odpowiadam, nie chcę się przytulać'' i przechodzę do rzeczy. Trudno. Niech sobie radzi z upałami mnie to nie zatrzyma :D

A i zimne piwko przed też pomoże :D
Swoja drogą w upale często leżę nago w salonie, więc szybciej wszystko idzie, nie trzeba mnie rozbierać :D

Do góry