reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

W sumie… Nie wiem, pytam bo jestem niedoświadczona a widzę, że nazwa pojawia się często i się zapytałam 😁 Wiem, że to nie są cukierki 😁 ale Twoja odpowiedź tylko mnie utwierdziła w tym, że jeśli wystąpi naturalnie to faktycznie nie ma potrzeby 😁
Też myślę, że na tym etapie nie ma sensu się faszerować ;-) Ja też niby mam swoje owulacje, regularne cykle, ale do IUI musiałam przestrzegać protokołu, wstrzykiwać Gonal i Ovitrelle... co niewiele zmieniło ;-)

reklama
Ja mimo, że spałam wczoraj do 17.00 po całonocnej imprezie to po 23.00 poszłam spać, jeszcze krótkie spotkanie z trzonem i spałam jak zabita. Wstałam o 7.00 i czułam się jakby ktoś mnie obudził o 2 w nocy. I w sumie cały dzień się tak czułam 😂
to już ten wiek, gdzie się ma 2 dniowe kace xD

Dziewczyny został mi jeden test więc sobie siknełam, żeby nie mieć już w domu i…
94085706-321D-48E6-B325-1E4DFD39EF0E.jpeg

O ja Cieeee!! Co to się dzieje w tym lipcu!! Kiedy idziesz na bete?
jutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczy 😱 Na weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…

reklama
jutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczy 😱 Na weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…
Bądź dobrej myśli choc wiem że to trudne🥰

Do góry