Natalia91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
oj moje marzenie móc urodzić naturalnie, oczywiście drugie zaraz po tym jak uda mi się zajśćO, to będziemy być może testować razem jak owu będzie jakoś w miarę normlanie. U mnie dziś 2dc.
Tez jestem po 2 cc. Tak bardzo chciałabym urodzić SN![]()
Pozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalejBoże dziewczyny dzisiejszy1dc to masakra a gdzie tu do wieczora. Wszystkie humory świata. Dół,smutek łzy smiech wkurwienie.... nie podobne do mnie ale bez kija nie podchodzić. Nawet bezsilność doprowadza.mnie do łez...![]()
Masz racje chyba potrzebuje sobie popłakać.. dziękujePozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalej![]()
Jak miło słyszeć, że ktoś chce naturalnieoj moje marzenie móc urodzić naturalnie, oczywiście drugie zaraz po tym jak uda mi się zajść![]()
ja jutro! Progesteron pewnie tez jutroKtos jakąś betę dzis robił ? Jakieś wyniki?