reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i dlatego marze o wsi :-) moze i tam psy d....mi szczekaja ale jest wiele atrakcji :tak::-)
i tu się z Tobą zgodzę, moi teście mieszkają w małym miasteczku i jak jest dzień murowanej to jest taka zajefajna impreza jakich u nas nie ma.Dlatego też rozważam to przenisienie ale taka wioska zabita dechami jest jeszcze lepsza:tak::tak::tak:

11.gif
beertje_welterusten.gif

Anula na wycieczce podoba sie wszystkim ale ja osobiscie mam dosyc :tak::tak:Krakowa...brudno, psie g....a wszedzie....
Kurczę, a ja poznałam kolesia, który mieszka w Kraku, i to w centrum i powiedział, że nie zamieniłby tego miejsca na żadne inne :sorry2:. Może on dziwny jest ?? Tak, na pewno jest dziwny, w końcu to kolega Jacka :-D
Idę tulaskać się do męża, pasierbiątko przyjechało...Ale aż tak tragicznie jak myślałam że będzie to póki co nie jest ;-)

Witanko! Ja dziś wróciłam przed 13, ale obiadek, plac zabaw, zasypianko i tak zleciało. Niestety nie dotrzymam wam dziś towarzystwa bom senna. Hm ciekawe czemu:-p:-D
Anula zdróweczka dla syneczka. Duże buziaki od BB-ciotaki:tak:

Dobry wieczorek kobiałeczki.;-):-)
My dziś u teściów bylismy. Poszlismy na spacerek i nawet fajnie dzień minął.:tak::-)

a tak z tym paluszkiem wyglada:)):tak::laugh2:
Słodka kruszynka.:-)

Asiulinka spóźnione ale szczere życzenia
dla Stasia z okazji
skończenia 9 miesięcy:-D:-D:-D
Zdrówka, szczęścia i słodyczy
aluśka Mu dziś życzy:-D:-D

05mn4.gif

asiulinka dziękuję :tak: porozmawiałam chociaż na początku to była raczej kłótnia niż rozmowa bo już mi nerwy przez to wszystko póściły ale chyba jesteśmy na dobrej drodze:tak::tak: teraz pozostaje coś znaleźć :tak::tak::tak::tak:
Gratulaski dla Grzesia :-) z okazji przebicia zębola :-D:-D:-D
Aluśka, mój synek ma na imię Grześ.:-D:-D:rofl2::-p Ale dziękujemy za życzenia i gratulacje zębolka.:-) Super, że porozumiałaś się z mężem.:-) I życzę powodzenia w poszukiwania swojego miejsca na ziemi.:-)

Dziełczyny,żadna mojej krowisi nie zauważyła:-(
Śliczna krowusia.:rofl2: A z jakiej to okazji?:-p;-)
Przy okazji gratuluję 4000 posta.:laugh2:

Idę tulaskać się do męża, pasierbiątko przyjechało...Ale aż tak tragicznie jak myślałam że będzie to póki co nie jest ;-)
No to fajnie.:-) I oby tak dalej!:tak: Miłego tulaskania.:-p

Anula zdrówka dla Stasiadużo dużo...:-)

reklama
oooooooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
toż to niemożliwe, nie ma dziś domówek:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
To ja się witam i o zdrówko pytam:laugh2: Ja zaraz zupkę rodzince zapodam i ruszamy do parku:tak: Odmeldowuje się do wieczorka ;-)

Do góry