królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Właśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
Patrzyłaś na amazonie ?
Ja niestety nic...Właśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
Czekam niecierpliwie na pinki![]()
Ja widzę ducha, ale kurka to facelle. W tym cyklu mnie oszukały..obiecałam sobie, ze już nigdy, przenigdy ich nie kupie, ale trzymam kciuki zeby ten duch zamienił się w piękna kreskęWłaśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
8 dni poA ile jesteś po owulacji?