zlotadziewczyna
Fanka BB :)
moja rocznica ślubu 21.07 i tak marze żeby ten prezent w tym roku był wyjątkowyMoja rocznica ślubu 12.07❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja rocznica ślubu 21.07 i tak marze żeby ten prezent w tym roku był wyjątkowyMoja rocznica ślubu 12.07❤
Moze w tej sytuacji to lepiej wlasnie laparoskopowo to zrobić, może będą mogli przy okazji coś udroznic/wyciąć zrosty itpAle o HSG mogę zapomnieć,bo nie dostaną się cewnikiem u mnie do macicy,bo mam zwężone ujście i wydaje mi się, że drożność jajowodów tylko laparoskopi w takim przypadku.
Też o tym pomyślałam,przy okazji może wszystko obejrzą i co będzie nie tak to naprawią.Moze w tej sytuacji to lepiej wlasnie laparoskopowo to zrobić, może będą mogli przy okazji coś udroznic/wyciąć zrosty itp
Dopóki nie ma okresu, wszystko jest możliwemoja rocznica ślubu 21.07 i tak marze żeby ten prezent w tym roku był wyjątkowymoże się uda! Ale coraz mniej nadziei jakoś dziś… niby testowanko 13.07 ale jakoś brak wiary
![]()
Może coś się przesunęło! Trzymam kciukiJa nadal mam ledwo widoczną kreskę więc dalej czekam, ale nie łudzę się. Dziś rzekomo powinnam dostać okres, ale może miałam jednak owu przesuniętą lub powalony cykl
![]()
DziękujęMoże coś się przesunęło! Trzymam kciuki![]()
w teorii dzisiaj powinnam mieć @, w teorii bo nie miałam monitoringu no ale tak zakładam. Póki co cisza. Narazie nie testuje, czekam
U mnie do 28 dc cyklu była biel aż razi a potem... Także tego czekaj spokojnie na 11 lipcaJa odebrałam testy, nie wytrzymałam i zrobiłam, biel aż razi![]()
U mnie dziś 26dc, ale bardziej czuje się na okres niż żeby miało się udać.U mnie do 28 dc cyklu była biel aż razi a potem... Także tego czekaj spokojnie na 11 lipca![]()