malinowelove
Fanka BB :)
Z tego co kojarzę u Ciebie jeszcze troszkę do @. Jeszcze nadzieja jestJa dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co kojarzę u Ciebie jeszcze troszkę do @. Jeszcze nadzieja jestJa dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku![]()
Trzeba mieć nadzieję do samego końca!Ja dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku![]()
A od kiedy zaczęłaś testować po owulacji? Czułas, że coś może być na rzeczy i się udało?
Mi cień cienia cienia. Duch dosłownieA którejś z Was pokazał już się na teście pozytyw w 8dpo?
Szczerze? Ja też tak się czuję.. @ niby dzisiaj miał być, ale kij tam wie.. Jeszcze się bezczelnie rozchorowałamJa dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku![]()
Ja to jak wariatka testowałam już 4 dpoA od kiedy zaczęłaś testować po owulacji? Czułas, że coś może być na rzeczy i się udało?
Przy okazji gratulacje i dużo zdrówka!![]()
Super! Ale... nic w tym czwartym dniu nie zobaczyłaś, prawda? ;-)Ja to jak wariatka testowałam już 4 dpoale jakoś wierzyłam, że się uda. Temperatura ładnie podskoczyła, lekarz potwierdził że ovu na następny dzień, max drugi i wyszło!
Trzymam za Was kciuki!!!![]()
mi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa”Szczerze? Ja też tak się czuję.. @ niby dzisiaj miał być, ale kij tam wie.. Jeszcze się bezczelnie rozchorowałam. Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja jestem tak bombardowana ciążami swoich koleżanek i ciężko to naprawdę psychicznie znoszę.. Płaczę, wyzywam cały świat jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Same negatywne odczucia
.