Agnes4312
Moderator
Oho to wyczuwam jakieś plucie jadem na forum w tym tygodniuPrzy lwiaczku tez jej wyleciala w trakcie tasowania karta - wrednej baby xD w rozdaniu znowu ta sama karta z babsztylem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oho to wyczuwam jakieś plucie jadem na forum w tym tygodniuPrzy lwiaczku tez jej wyleciala w trakcie tasowania karta - wrednej baby xD w rozdaniu znowu ta sama karta z babsztylem![]()
Ale w 8 dni to sie chyba jeszcze troche moze wydarzyćBolą mnie piersi i podbrzusze tak delikatnie okresowo 19.07 @ więc chyba się zbliża powolnymi krokami, stąd ta huźtawka nastrojów![]()
Moja huźtawka bujneła mnie wyżej i tak... na to liczęAle w 8 dni to sie chyba jeszcze troche moze wydarzyć![]()
Kochana mam to samo, od 3 dni plamienia, skurcze, ból cyców i ogólny vkurvBolą mnie piersi i podbrzusze tak delikatnie okresowo 19.07 @ więc chyba się zbliża powolnymi krokami, stąd ta huźtawka nastrojów![]()
Tez masz @ za tydzień?Kochana mam to samo, od 3 dni plamienia, skurcze, ból cyców i ogólny vkurv
A dzisiaj przyszedł mój Pink za 1,93 z Shopee ale nawet go nie odpakowuję![]()
planowaną @ mam na czwartek 14.07 i pewnie wtedy dostanę… ale opisane przeze mnie objawy pojawiły się dokładnie na tydzień przed, właśnie w czwartek i przez chwilę się łudziłam że to plamienie implantacyjne, ale utrzymuje się do dziś więc wiem że w tym cyklu pozamiatane…Tez masz @ za tydzień?
Info z mojego pola walkidwa pecherzyki i z prawej i z lewej .. 17 i 20,3 jutro rano pierwszy raz zastrzyk na pęknięcie i czekanie
![]()
![]()
Ponoć na tym etapie ciąża jest zero jedynkowa albo się utrzyma albo nie, skoro masz tak mocne krechy to widocznie się utrzymałaCześć Dziewczyny!
Ja z moim narzeczonym staramy się od stycznia tego roku.. tzn nie żeby jakoś tam mocno się skupiać nad tym ale taki trochę fun bez jakiś większych nadziei.
Właśnie zrobiłam test!
POZYTYWNY! W mniej niż minute![]()
Czy ja śnie?![]()
Jesteśmy po jednym poronieniu 2 lata temu..
ale boje się dziewczyny bo byłam na prześwietleniu brzucha nic nie wiedziałam ani nawet nie miałam podejrzeń bo było to 2 tygodnie temudzisiaj okres mi się spóźnia już 2 dzień.. i jeszcze brałam crotlimazolum na infekcje pochwy
strasznie się boje
gin nic nie podejrzewał.. w sumie nie chciał mi zrobić usg. Wziął tylko wymaz i podstawowe badanie moczu..
bola mnie piersi (ale to już ok 3 tygodnie bo mam mastodynie), dziwne uczucie „bólu” w podbrzuszu..![]()
Czy test mógł wyjść pozytywny tak szybko po tym clotrimazolum?![]()