reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ja jestem po konsultacji z moją gin i mam zrobić w piątek B-hcg, ale będę ją robiła między czesaniem, a makijażem ślubnym 😅 dodatkowo dostałam już receptę na zastrzyki z heparynę. Czy któraś z Was też przyjmuje heparynę? Będzie to mój pierwszy raz i trochę mam obawy.
o kurcze! To nieźle się złożyło 😅 to podwójne gratulacje Kochana! 🤩😍

Dzwonił do mnie lekarz w sprawie bety. Powiedział, że beta jest nienajgorsza, ale na usg przy takiej becie powinno być lepiej coś widać. Jutro rano jadę na kolejne usg do niego. I uprzedził, że gdyby mnie zaczęło coś boleć lub pojawiło się krwawienie, to koniecznie do szpitala. 😓

Dzwonił do mnie lekarz w sprawie bety. Powiedział, że beta jest nienajgorsza, ale na usg przy takiej becie powinno być lepiej coś widać. Jutro rano jadę na kolejne usg do niego. I uprzedził, że gdyby mnie zaczęło coś boleć lub pojawiło się krwawienie, to koniecznie do szpitala. 😓
Jakiś dziwny ten lekarz. Okey to ze ma nowy sprzęt do USG - super! Ale jak może badać na nim pacjentki i wzbudzać w nich tyle niepokoju?! Zrobisz jak uważasz, ale ja poszłabym dzisiaj na ta prywatna wizytę żeby się uspokoić, bo dla mnie to mega podejrzane: lekarz nie potrafiący obsługiwać sprzętu, wkoncu jak coś już widzi to nie wie co to i na tej podstawie wnioskuje ze słabo widać jak na taka betę. Trochę śmieszne…

Jakiś dziwny ten lekarz. Okey to ze ma nowy sprzęt do USG - super! Ale jak może badać na nim pacjentki i wzbudzać w nich tyle niepokoju?! Zrobisz jak uważasz, ale ja poszłabym dzisiaj na ta prywatna wizytę żeby się uspokoić, bo dla mnie to mega podejrzane: lekarz nie potrafiący obsługiwać sprzętu, wkoncu jak coś już widzi to nie wie co to i na tej podstawie wnioskuje ze słabo widać jak na taka betę. Trochę śmieszne…
Właśnie jadę, trudno, wydam 300 zl, ale będę spokojniejsza.

reklama
Do góry