zlotadziewczyna
Fanka BB :)
Ja mega słaba dziś, kłuje mnie w podbrzuszu, spać mi się nieziemsko chce, i głowa boli. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwszy symptom to zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu tak z godziny na godzinę coraz bardzo aż wieczorem mocniej, i głowa mnie zaczęła bolec fest, co raczej mi się to nie zdaża taki ból i wtedy pomyślałam ze jest coś na rzeczyMialyscie jakieś symptomy, co bym mogla w sobie się doszukać, na chwile przed pozytywnym testem ?![]()
miałam pisać że mam tak samo przed okresem ale doczytałam że Ty jesteś w 4tc a u mnie 3 sikacze były negatywneJa mega słaba dziś, kłuje mnie w podbrzuszu, spać mi się nieziemsko chce, i głowa boli.![]()
Ból ud się liczy?Ból prawej nogi![]()
Pobolewanie podbrzusza, to takie klucie masz na myśli?pierwszy symptom to zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu tak z godziny na godzinę coraz bardzo aż wieczorem mocniej, i głowa mnie zaczęła bolec fest, co raczej mi się to nie zdaża taki ból i wtedy pomyślałam ze jest coś na rzeczy![]()
takBól ud się liczy?
Pobolewanie podbrzusza, to takie klucie masz na myśli?
Dobra jestem... detektyw na tropie ciąży![]()
27 lipca mamy wizytę dopiero, najwcześniejszy termin. W sumie najpierw mąż ma tego andro w tym całym angeliusie, a potem razem mamy mieć wizytę pierwszą. Tam potem są terminy ponoć szybsze, ale jak dzwoniłam i mówiłam wszystko co i jak, to też zalecali najpierw mojego zapisać tam do androloga z USG ma wizytę. Więc czekamy dalej... A dłuży się to bardzoA co u was? Byliście już u lekarza czy jeszcze czekacie?
Powtarzasz dziś czy jutro betę?Dzięki![]()
Może to pomoże![]()