Agnes4312
Moderator
Statystyki są pocieszająceDziękuję dziewczyny, powiem Wam że boję się po ostatniej skrobance się boję że znowu puste jajo. Boję się cieszyć że znowu się przyzwyczaję....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Statystyki są pocieszająceDziękuję dziewczyny, powiem Wam że boję się po ostatniej skrobance się boję że znowu puste jajo. Boję się cieszyć że znowu się przyzwyczaję....
Ojej No takNie nie, bo dostałam ten okres wcześniej niż zazwyczaj, a dodatkowo w 1dc byłam u ginki i miałam pęcherzyk 21 mm, więc testuje ok 19 lipcajeśli będę w ciąży, to będę jedna z tych legendarnych kobiet, co zaszky w ciążę podczas okresu
ale nie nastawiam się, wiadomo, że plemniki raczej nie przeżyją w takim środowisku a dwa, że endo pewnie miałam cieniutkie
Właśnie ja miałam najwięcej w sobotę. Dziś zgłupiałam bo jest środa. Cały dzień kłują mnie jajniki i znikomy śluz, ale mam. Szyjka macicy miękka i otwarta.U mnie w tym miesiącu było tak, że nie miałam za bardzo śluzu. Tak naprawdę miałam go widocznego tylko i wyłącznie w poniedziałek czyli w dniu owulacji. A biorę na niego olej z wiesiołka
W jaki sposob poznać, że jest otwarta a po czym, ze zamknięta? Jeszcze tego nie rozgryzłam?Właśnie ja miałam najwięcej w sobotę. Dziś zgłupiałam bo jest środa. Cały dzień kłują mnie jajniki i znikomy śluz, ale mam. Szyjka macicy miękka i otwarta.
Od nast msca muszę iść na monitoring, bo juz serio zgłupiałam co kiedy mam![]()
Tak właśnie by się zgadzało z tym co jest u mnie. Bardzo mnie to zdolowalo, bo to oznacza u mnie kolejny cykl na straty. Bo w sobotę był ostatni seks, a dziś nie ma jak po prostuJa w poradni małżeńskiej usłyszałam, że owulacja następuje nie podczas gdy jest najwięcej tego śluzu, tylko jak on się kończyw sensie jest plodny śluz, który zatrzymuje plemniki, on się kończy i wtedy pęka jajeczko. No ale mówię, takie info nie jest od lekarza, tylko z poradni małżeńskiej z nauk przedślubnych xD
Piszecie o tym śluzie i ja tez mam od paru dni taki niestandardowy. Mega gesty, lekko żółtawy ale bezwonny.. ale tak gesty i tak dużo, ze jeszcze tak nie miałam nigdy… okres się nie rozkręcił wiec plamka krwi była jednorazowa.. chciałabym już testować ale wiem, ze totalnie nie ma sensu![]()
W jaki sposob poznać, że jest otwarta a po czym, ze zamknięta? Jeszcze tego nie rozgryzłam?
Jest to wyczuwalne. Otwór w szyjce - jak wyczuwasz palcem taki dołek to szyjka jest otwartaW jaki sposob poznać, że jest otwarta a po czym, ze zamknięta? Jeszcze tego nie rozgryzłam?
U mnie też się sprawza toJa w poradni małżeńskiej usłyszałam, że owulacja następuje nie podczas gdy jest najwięcej tego śluzu, tylko jak on się kończyw sensie jest plodny śluz, który zatrzymuje plemniki, on się kończy i wtedy pęka jajeczko. No ale mówię, takie info nie jest od lekarza, tylko z poradni małżeńskiej z nauk przedślubnych xD