Wolałabym żeby @ wgl nie przyszła ale napewno przyjdzieno bo w sumie chyba tak jest, ale ja brałam proga tylko raz i odstawiłam, więc nie mam doświadczenia.
Gratki z okazji ślubu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wolałabym żeby @ wgl nie przyszła ale napewno przyjdzieno bo w sumie chyba tak jest, ale ja brałam proga tylko raz i odstawiłam, więc nie mam doświadczenia.
Gratki z okazji ślubu![]()
Ja też dzisiaj dużo płakałamTeż mam ochotę na coś mocniejszego, a tu nie da rady. Nic, daje upust emocjom i przeryczalam część wczorajszego i dzisiejszego dnia, a wieczorem może chociaż jakiś radler
![]()
a kiedy owulka byla?Wolałabym żeby @ wgl nie przyszła ale napewno przyjdzieMiałam w planach robić test ciążowy w sobotę bo mam panieński ale wiecie co ? W du**e to mam bo i tak jak zwykle będzie negatywny
wole nie psuć sobie humoru
Dziękuje
![]()
Mi kiedyś podczas brania duphastonu przyszedł okres.Wolałabym żeby @ wgl nie przyszła ale napewno przyjdzieMiałam w planach robić test ciążowy w sobotę bo mam panieński ale wiecie co ? W du**e to mam bo i tak jak zwykle będzie negatywny
wole nie psuć sobie humoru
Dziękuje
![]()
Wiesz co po monitoringu razem z gin stwierdziliśmy ze zawsze u mnie jest 12-14 dc w tamten czwartek był 12dc od rana klocie jajnika i plamienie robiłam test owulacyjny w tamten dzień był pozytywny także mysle ze tydzień temu czwartek piątek była owulacjaa kiedy owulka byla?
no ja bym testowała w weekend jakbym była Tobą ale ja nie jestem normalnaWiesz co po monitoringu razem z gin stwierdziliśmy ze zawsze u mnie jest 12-14 dc w tamten czwartek był 12dc od rana klocie jajnika i plamienie robiłam test owulacyjny w tamten dzień był pozytywny także mysle ze tydzień temu czwartek piątek była owulacja![]()
Jak w sobotę rano nie zatestuje to mysle ze w niedziele nie będę w stanieno ja bym testowała w weekend jakbym była Tobą ale ja nie jestem normalna![]()
oj to lepiej przed alokoholizacjąJak w sobotę rano nie zatestuje to mysle ze w niedziele nie będę w stanie![]()
Jestem pewna bieli i nie wiem czy się zdobędę na tooj to lepiej przed alokoholizacją![]()
Ale... Ale jak to?