pietraczkaa
Fanka BB :)
Dzięki, tak widocznie miało być. Organizm widać potrzebuje czasu po poronieniuprzytulam![]()
Ale ale dopiero powoła lipca, trzymam kciuki za was dziewczyny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, tak widocznie miało być. Organizm widać potrzebuje czasu po poronieniuprzytulam![]()
przytulamDrogie Panie
Czekam na sierpniowy wątek. Ciekawe kiedy przyjdzie miesiaczka
Dziękiprzytulam![]()
Mnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowośćJeju jakoś mi dziwnie jak piszecie o objawach np. zbliżającego się okresu. U mnie 26 dc i nie mam żadnych objawów ani ciązy ani okresu, nic nie boli, śluz jak zawsze, humor tylko kiepski, ale to raczej wina męża![]()
Mnie nie boli póki co nicMnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowość![]()
Ja juz tyle razy mialam byc *w*, ze nie wiem co typowe dla mnie... zazwyczaj bole miesiączkowe miewalam od 1 dnia @ a nie 5 dni przed, a bol w dole pleców to dla mnie nowość.Mnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowość![]()
U mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyłaJa juz tyle razy mialam byc *w*, ze nie wiem co typowe dla mnie... zazwyczaj bole miesiączkowe miewalam od 1 dnia @ a nie 5 dni przed, a bol w dole pleców to dla mnie nowość.
Też mam ochotę na coś mocniejszego, a tu nie da radydzisiaj 26 dc okres za 3 dni.
Już nie mam nadzieji.
Dostanę okres to napewno coś mocniejszego wypije.
Ja wciąż czekamSorka, że tak was wywołuje, ale boję się że coś przegapię
@Zielona2426 @Lili88 @Co.ma.byc @Lunak @Malinowa_chmurka @Mikimka jakieś zmiany u was? Z negatywów na ciąże lub pierwszy dzień cyklu
@Ceonis przepisałam Cię na 19.07![]()
U mnie też jakby nie bolało to by było dziwneU mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyła![]()