Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
hej dziewczynki..
Właśnie wróciłam z Polski. jak zwykle szybko i krótko
córunia ma prawie 17 cm od główki do pupki czyli w sumie ok 25 cm:-) wazy 450g i absolutnie wszytskie narządy rozwijaja sie jak najbardziej prawidłowo:-) Moja szyjka jest długa i zamknieta wodły plodowe OK wiec mozna by rzec idealnie gdyby nie za niska hemoglobina..:-(i ...nieprawidłowa dieta - za szybko tyję a hemoglobina za szybko w dół ..Wiec na razie lekarz na słowo honoru zalecil mi min 1 talerz warzyw dziennie zamiast tabletki a w czerwcu do kontroli..
No i zaczęłam dzidziołkowe szaleństwo zakupowe
nigdy nie sadziałam że to moze być taaakie przyjemnie
Kajduś gratulacje synusia!!!
Buziaki dla was wszystkich
Właśnie wróciłam z Polski. jak zwykle szybko i krótko
córunia ma prawie 17 cm od główki do pupki czyli w sumie ok 25 cm:-) wazy 450g i absolutnie wszytskie narządy rozwijaja sie jak najbardziej prawidłowo:-) Moja szyjka jest długa i zamknieta wodły plodowe OK wiec mozna by rzec idealnie gdyby nie za niska hemoglobina..:-(i ...nieprawidłowa dieta - za szybko tyję a hemoglobina za szybko w dół ..Wiec na razie lekarz na słowo honoru zalecil mi min 1 talerz warzyw dziennie zamiast tabletki a w czerwcu do kontroli..No i zaczęłam dzidziołkowe szaleństwo zakupowe
nigdy nie sadziałam że to moze być taaakie przyjemnie
Kajduś gratulacje synusia!!!
Buziaki dla was wszystkich

Bardziej opłaca się większe opakowania, ale nie byliśmy pewni, czy psina będzie jadła. Na szczęście smakuje mu