reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2023

u mnie to samo- chyba śluzówka wreszcie odpoczęła i się zregenerowała, nie jest przesuszona i nie puchnie juz tak- tak mi się wydaje 😊 ja to się śmiałam do mojego że szkoda ze wcześniej w ciaze nie zaszłam bo dużo wcześniej miałabym święty spokój 😅
Moze być 😄 no mi nawet lekarz polecal zeby sobie zrobic przerwę, przemęczyć sie pare dni i ze właśnie sluzowka dojdzie do siebie. Ale nigdy mi sie to nie udalo, zawsze sie poddawalam i siegalam po sudafed 🙈

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Za wszystkich tutaj trzymamy kciuki ♥️ i witamy nowe osóbki 😇

Ja mam dzisiaj hematologa. Może nic takiego ale strasznie się boje dostać ten acard czy tam cokolwiek co może spowodować plamienie..

Martwię się, bo objawy jakie miałam mi ustępują 😔bol piersi tylko przy dotykaniu. Jak wracam pamięcią 2 lata wstecz to tez tak było przy poronieniu, z tym ze wtedy krwawiłam 4 dobre tygodnie nie wiedząc, ze jestem w ciąży (brałam anty na endometrioze, jednego dnia zapomniałam no i bum) i wtedy nagle z dnia na dzień wszystko ustało 😔
Nie wiem jak ja dam radę do tego 27 wytrzymać.. jedynie co wczoraj miałam nowego to potworne zmęczenie, musiałam iść spać 2 razy popołudniu bo mi głowa leciała.. + po jakimkolwiek jedzeniu strasznie się zle czuje. Ale nie umiem tego uczucia określić..

Dziewczyny, strasznie się boje, ze znowu przejdę ten koszmar.. jeszcze żałuje, ze powiedzieliśmy teściom o tym bo codziennie mam 5000 pytań: „jak się czuje, czy dzisiaj lekarz, czy to, czy tamto” a tak szczerze chciałabym odpocząć od tego i nie myśleć o tym o co proszę ale nie słuchają..

hej. Podglądam was trochę na lutowych i zauważyłam właśnie, że co zmiana tematu, to ostra dyskusja podchodząca pod sprzeczkę jest. U nas cisza i spokój, prawda dziewczyny?
oj prawda :)
Jak może niektóre z Was pamiętają miałam Was zostawić do 27/28.07 ale za bardzo lubię Was czytać i mi pomagacie i jakoś nie mogę stad iść 😇

reklama
Moze być 😄 no mi nawet lekarz polecal zeby sobie zrobic przerwę, przemęczyć sie pare dni i ze właśnie sluzowka dojdzie do siebie. Ale nigdy mi sie to nie udalo, zawsze sie poddawalam i siegalam po sudafed 🙈
Powiem wam dziewczyny, że mój mąż bardzo długo używał kropli do nosa bo jak mówił nie jest w stanie funkcjonować bez. I nagle pewnego dnia postanowił że odstawia. Przemęczył się chwile i teraz nie używa. A naprawdę był uzależniony. Także pewnie jak ze wszystkim najgorszy pierwszy moment.

Do góry