reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jutro pokaze jak poszaleliśmy dla Młodego.
Na ogrodniki i bluzeczke teściowka dała.A moro trzy czesciowy myśmy zaszaleli.ALe czuje,że sandałkami będzie problem....

reklama
Marta a próbowałaś tych słodkich kaszek owocowych?Małemu kupujemy nestle ale na bebilonie pepti taką półpłynną z butli to wcina Bobovite też z tym,że ta gorzej się miesza w butli

Agga bo nie dość,że to siostra jedyna Pawła, poza tym ma 4 braci:tak:To ona z narzeczonym chrzesni małego a poza tym to moja ukoffana szwgierka:laugh2::laugh2::laugh2:

No i powiedział;ŻEBYŚ NIE GADAŁA,ŻE CIĘ NIE UBIERAM;-):tak::-D.Takiego małego walczyka poproszę.:wściekła/y:
A,gościu dostał ode mnie zj..kę:tak:,bo z drugiej ulicy z psem przychodzi pod mój blok srac:wściekła/y::wściekła/y::angry:,to postraszyłam strażą miejską i że z wiatrówki ustrzelę i z krzyczącymi chłopakami pod jego okno przyjdę i też kopę robic będą:-p.Normalnie jak w DNIU ŚWIRA,qfa,bo pod moim blokiem to się psiskom najlepiej sra:angry::crazy::angry::angry:.

i tak jestem pod ważeniem:tak::tak::tak::tak:nie gniewasz się prawda?

no co Ty, a dlaczego mam sie gniewać? ;-)

Fakt urodziłam Pati 6 dni po mojej osiemnasce, wiec możecie sobie o mnie pomyśleć co nieco, ale jakoś sobie poradziliśmy, i dziwne może wam sie to wyda ale to nie wpadka, oboje chcieliśmy dzidziusia i pod wpływem impulsu stało sie, dopiero potem były myśli że to w tym wieku. Najpierw działaliśmy potem myśleliśmy.:-D

Marta a próbowałaś tych słodkich kaszek owocowych?Małemu kupujemy nestle ale na bebilonie pepti taką półpłynną z butli to wcina Bobovite też z tym,że ta gorzej się miesza w butli
My tylko Nestle bezmleczne ,bo na Pepti robię,teraz mam jabłko-gruszka,malinowa i bezsmakowa,bananowej nie znosi:no: ale brzoskwiniowa-pychotka:tak:.A tak wogóle to jest konkurs Nestle z nowymi kaszkami.:tak:

reklama
no co Ty, a dlaczego mam sie gniewać? ;-)

Fakt urodziłam Pati 6 dni po mojej osiemnasce, wiec możecie sobie o mnie pomyśleć co nieco, ale jakoś sobie poradziliśmy, i dziwne może wam sie to wyda ale to nie wpadka, oboje chcieliśmy dzidziusia i pod wpływem impulsu stało sie, dopiero potem były myśli że to w tym wieku. Najpierw działaliśmy potem myśleliśmy.:-D
Fajnie,najważniejsze to,że daliście radę:tak::tak::tak::tak:
O Stasiu też mówią wpadka ale on jak Twoja Pati;-);-):-D:-D:-D

Do góry