Lelum
Fanka BB :)
pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działamasz rację. Pewnie chodziło o12+1.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działamasz rację. Pewnie chodziło o12+1.
najwczesniejsza*pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działa
ja nie mam kompletnie nic dla malucha (aaa w piwnicy zostalo mi krzeselko do karmieniaU mnie wózek niebieski ;p ciekawe co się wykluje, dowiem się pewnie 7 wrześniajakoś w duszy liczę na drugiego syna, chociaż wszyscy kibicują mi córki
tak mówi mi aplikacjaja mam na 10 marca i 10t 5d dzisiaj. Czyli musisz być 11+3 (OM, nie USG)
aplikacje się rozjeżdżaja o dzien w przod/tyl. Ja w tej ciazy w Preglife mam 10+6, w kalendarzyku 10+5 i 10+5 sie zgadza…a w tamtej to juz w ogole przeboj, aplikacje o 4 dni mi to rozjechalytak mówi mi aplikacja![]()
przy dłuższych cyklach może być inaczej.pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działa
a w aplikacji Preglife OM 25 maja i 28 dniowy cykl to TP 25 lutegopokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działa
tzz termin 28 lutegoa w aplikacji Preglife OM 25 maja i 28 dniowy cykl to TP 25 lutegowidać wyliczenia mogą być różne
![]()
nie wiem jak oni to liczaa w aplikacji Preglife OM 25 maja i 28 dniowy cykl to TP 25 lutegowidać wyliczenia mogą być różne
![]()