reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fju fju Martucha ślicnie ci:tak::tak:
Aluśka no i super że się mężuś postawił. Co niby wy od roboty jsteście, a oni będą wam odpłacac:dry:
Inna tak jak pisałyśmy spotkajmy się koło zoo na przeciwko kas. Tylko mam małą prośbę: możemy przełożyc na godzinę 12? Bo nie wiem czy się z moją dziatwą wyrobię wcześniej:baffled: Jutro jak Bodzia będzie to się dokładnie zgadamy we trzy:tak::-)

Aluśka i bardzo dobrze.:tak: Dzielny chłopak z tego Twojego męża.;-):rofl2:

Marta a z czego mamy się śmiać?:eek: Ślicznie wyglądasz.:tak::-)

A mnie chyba jakiś moralniak ścignął. Czuję się dziwnie: jak przed niezapowiedzianą kartkówką na którą nic nie umię:baffled::dry: Cyce mam twarde, ale jeszcze nie bolą. To chyba z tego te uczucie:confused2:

Marta a to pokazałaś te najładniejsze czy najbrzydsze???:rofl2::rofl2:
A nie te co najdalej mieszkaja co by Ci Małża nie bałamuciły:rofl2::rofl2:Ale czuje się zaszczycona;-)
Tylko te co na NK są:tak:.

Boshhhhh Marta jak poszła się wylaszczyć to ją wcięło:szok::szok::szok:boje się , że to już nie będzie dawna Martusia tylko Lachon nad Lachony:dry::-D:-D:-D
Bo fryzjerka to 2 wioski przed teściami mieszka a takowa sobie trwałą strzeliła,dałyśmy po 25 zeta każda.:tak:
Rano przed wyjazdem Jul zrzucił ze stołu miseczkę porcelanową i podzieliła los kubka.
Od fryz pojechałyśmy do siorki M,bo zakupiłam jej w ciuszkach zajefajną bluzeczkę :tak:do kompletu do białej lnianej spódniczki.Zabrałyśmy jej córkę do teściów i niedawno odwieźliśmy,poza tym ładowałam z Mirkiem ziemniaki do worków,bo jutro będą wysadzane i rano znowu gnamy na Wojniaki:dry:.
Jul się przełamał albo wsiowe powietrze zaostrzyło mu apetyt,bo pochłonął 150ml kaszy na mleku.A wcześniej 1 mielonego,u fryz 3/4 słoiczka (po selerze z Rolnika) kaszy jęczmiennej z sosikiem i 1 krówkę u chrzestnej.
Na jutro to wyleniwię się z gotowaniem - kupię słoiczki,bo dziadek ma zaserwowac nam obsiewanie ogrodu:angry:.

Wiecie co ja się już pożegnam, bo ledwo siedzę.:baffled:
Dobranoc.
1142462508dobranoc_piesek.jpg

reklama
Do góry