reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale przed chwilą znowu się wściekłam :wściekła/y: Tydzien temu kupiliśmy cyfrową ramkę Philipsa, ale jakoś tak zeszło, że dopiero dzisiaj ją rozpakowałam, i co się okazało ?? Że w środku brak ramki i zasilacza :wściekła/y:. Prawie 400 zł daliśmy :crazy:. Najprawdopodobniej trafiło nam sie pudełko z którego ramka była wyciągnięta na wystawę :wściekła/y:. I teraz nie wiadomo czy uznają nam reklamację czy nie... Ja pitolę, nauczka na przyszłość - zawsze sprawdzać w sklepie takie rzeczy :wściekła/y:. No, ale może jak policzą wszystkie ramki i sprawdzą stan w komputerach to zobaczą, że coś nie gra, bo sprzedana ramka a w sklepie o 1 za dużo :dry:. Mam przynajmniej taką nadzieję :sorry2:. Kurde, kurde, kurde, kurde, żeby nie powiedzieć gorzej :wściekła/y:
nie fajnieeee:no::no:a masz paragon ??bo bez tego bedzie podwójnie trudno:dry:

reklama
no i kto mi uwierzy,że on bywa nieznośny??????? Debiut Stasia na huśtawce i z Tatusiem

Załączniki

• huśtawka1.JPG
    huśtawka1.JPG
    307,6 KB · Wyświetleń: 27
  • huśtawka2.JPG
    huśtawka2.JPG
    223,1 KB · Wyświetleń: 30
Anula alez Stasiek ma piekny uśmiech:-D:-D
Od rana mi się w głowie kręci...Ręce mi sie trzęsą....Słabo mi ...Boszeeee..A małż do mamy pojechał kabine im pomóc składać...
Madzka mnie się tam podobją:-DTylko sukienka będzie za kolanko....A jak mi sie podobja kabaretki do rybaczek mmmmm
Inna oj współczuje.Może uda się coś załatwić:tak:

Od rana mi się wgłowie kręci...Ręce mi sie trzęsą....Słąbo mi ...Boszeeee..A małż do mamy pojechał kabine im pomóc skaładac...
a magnez zaczęłaś pić???
Madzka mnie się tam podobją:-DA jak mi sie podobja kabaretki do rybaczek mmmmm
bodzia i to najwazniejsze:tak::tak:dobre samopoczucie dodaje pewności siebie a ta potrafi rzucac na kolana. więc na weselichu bodzinka wszystkie chopy twoje:-D:-D:rofl2:

Anula ale ty masz slicznego Stasia:-D:-D no i faktycznie nie wyglada na marude co za uszami swoje ma:no::no:ale to tak jak mój - po prostu public relations maja chłopaki dobre:-D:-D

Skończył mi się magnez:-:)-(Zapomniałak kupic...:dry::dry:
Madzka starczy mi mój chop...Co za dużo to wątroba nie strzyma:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No PR to podstawa:rofl2:
Madzka a małżowi sie bardzo podoba...Jego "sprzęt" okazał to w 100%:-p:-p:-p:-pOj jeszcze na weselu się córeczki dorobimy;-)
Bo Pawlak chodzi i marudzi,że już by drugie chciał.Więc mu powiedziałm,że jak sobie sam urodzi to prosze bardzo.Ja jeszcze poczekam:sorry2::sorry2:

nie fajnieeee:no::no:a masz paragon ??bo bez tego bedzie podwójnie trudno:dry:
No na szczęście paragon jest :tak: i to przez przypadek bo zapomniałam rano wywalić śmieci ze stołu :sorry2:

no i kto mi uwierzy,że on bywa nieznośny??????? Debiut Stasia na huśtawce i z Tatusiem

Fotki mi wcięło aaaaaa
Śliczny Stasiek, mąż też niczego sobie :-D

Dżizas Potwór już się obudził :no:. Ja to się zaczynam zastanwiać czy ona gdzieś po katach napojów energetyzujących nie pija :dry:

reklama
No Martyna już nas w niedziele widze z tymi nadpobudliwymi listopadziatkami.Będziemy zamiast statecznyk krokiem się przechadzać i szeptem wymieniac uwagi ,biegać za nimi w szalonym pędzie i pokrzywkiwać do siebie:laugh2::laugh2::laugh2:Ale za to jakie fotki będą.
Wiecie a ja ostatnio jechała autobusem i jechał taki bardzo grzeczny chłopczyk.Stał spokojnie, trzymał sie ale miał taka smutna buzie.No i iwecie co???W wieku mniej więcej Lolka.
Doszłam do wniosku,ze wole wesołego, szczęśliwego, rozbrykanego na maksa i pokrzykujacego Lolka choc czasem doprowadza mnie do białej gorączki.Widać, przynajmniej,że się zdrowow rozwja:tak::tak:

Do góry