Mnie sie udalo umowic na jutro do lekarza, znalazlam jakiegos polecanego i uprosilam Panią w recepcji o szybki termin.. ale widze juz ze nie bedzie lekko. 
Odebralam wyniki antykoagulantu tocznia (robilam w marcu caly zespol antyfosfolipidowy i okazalo sie ze ten jeden wynik zgubili/nie dosłali) i okazalo sie, ze jest podwyzszony. Lekko bo lekko no ale jest to problem. Mam nadzieję ze nie bedzie za pozno ma włączenie leków

Odebralam wyniki antykoagulantu tocznia (robilam w marcu caly zespol antyfosfolipidowy i okazalo sie ze ten jeden wynik zgubili/nie dosłali) i okazalo sie, ze jest podwyzszony. Lekko bo lekko no ale jest to problem. Mam nadzieję ze nie bedzie za pozno ma włączenie leków

a czuje sie w miarę, cycki mam tkliwe, ciągle mam dziwny posmak w ustach, brzuch mnie czasem ciągnie jakbym miala tam zakwasy, no i jestem mega zmeczona. Dzis np polozylam sie, zeby corke uśpić i  zasnelam w ubraniu razem z nia o godzinie 20
 a czuje sie w miarę, cycki mam tkliwe, ciągle mam dziwny posmak w ustach, brzuch mnie czasem ciągnie jakbym miala tam zakwasy, no i jestem mega zmeczona. Dzis np polozylam sie, zeby corke uśpić i  zasnelam w ubraniu razem z nia o godzinie 20  no ale poprzedni tydzien w pracy dal mi w kość, bo pracowalam po 10-12 godzin, dziś też było ciężko po weekendzie, więc to tez robi robote...
 no ale poprzedni tydzien w pracy dal mi w kość, bo pracowalam po 10-12 godzin, dziś też było ciężko po weekendzie, więc to tez robi robote...

można powiedzieć ze trochę odchowane. Ale my nie planowaliśmy tej ciąży, świadomie bym się już nie zdecydowała.
 można powiedzieć ze trochę odchowane. Ale my nie planowaliśmy tej ciąży, świadomie bym się już nie zdecydowała.
		 szczerze uwazam
 szczerze uwazam