reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dzicko powoli wychodzi na ludzi a to jego pierwszy raz pierwszy samodzielny sam się podniósł i sam stał i wołał oczywiście tate:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• stoję1.JPG
    stoję1.JPG
    136,2 KB · Wyświetleń: 28
  • stoję2.JPG
    stoję2.JPG
    143 KB · Wyświetleń: 32
reklama
ech jakoś tą nockę przetrwałam. Najgorzej było około północy, chyba z godzinę wrzeszczała i nie chciała się uspokoic. Zasnęła, ale całą nockę rzucała się, popłakiwała, wyciągałam ją nawet spomiędzy naszych nóg:sorry2: Udało się jednak bez cycia:-D No a rano zrobiłam jej troszku mleczka i połowę wypiła (hura):laugh2: No i musiałam szałwię uruchomic:dry:
ja własnie nocki sie najbardziej boje :baffled::baffled:

Jak zaszeptamy to nas pod Łodzią usłyszą:rofl2::rofl2::rofl2:
:rofl2::-D:-Dtylko wyraźnie;-);-)

Moje dzicko powoli wychodzi na ludzi a to jego pierwszy raz pierwszy samodzielny sam się podniósł i sam stał i wołał oczywiście tate:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no oczywiście bo matka to mlekovita narazie;-);-):-D czekaj czekaj jeszcze sie spódnicy uczepi:tak:;-);-) ale słodziak jest okropnisty:-D:-D

inna postepowy dziadek:tak::-)

Myśle,że nie ma się co zastanawiac i skakac...Mnóstwo ludzi daje sobie rade ale...
No i tak strasznie chciałabym dziewczynke a jak pomyśle o tych zajefajnych ciuszkach po Lolu to może być i chłopczyk...Nie wiem nawet czy nie wolałabym synka drugiego ..Hmmm A potem k.35 córeczka...Ach marzenia...
Na razie nie wiem...
Bodzia no własnie ja tez wychodze z tego założenia i mysle sobie, że jakoś by to było i nie ma się co napinać i kombinowac bo tak się jedynakiem zostaje:-D:-D my z meżem tez w emilke będziemy celowac ale jak się szymek 2 trafi to z całej siły bede kochać:tak::tak::-)

reklama
Anulaaa ja tak se ogladam te zdjatka ostatnie czy Stanisław w radku II sypia:dry::dry:;-)
a sypia....Jak wybieraliśmy to koło tego kopał najmocniej to cóż miałam zrobić??;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D a poważnie to mi się podobało i cena była ok
Inna Ty oliwkę ucz już jak chodzą modelki potem będzie miała mniej nauki:tak::-D:-D:-Dśłiczna jest,a dzidzia to pewnie mocno zakochany co?

Do góry