reklama
ja własnie nocki sie najbardziej bojeech jakoś tą nockę przetrwałam. Najgorzej było około północy, chyba z godzinę wrzeszczała i nie chciała się uspokoic. Zasnęła, ale całą nockę rzucała się, popłakiwała, wyciągałam ją nawet spomiędzy naszych nógUdało się jednak bez cycia
No a rano zrobiłam jej troszku mleczka i połowę wypiła (hura)
No i musiałam szałwię uruchomic
![]()

Jak zaszeptamy to nas pod Łodzią usłyszą![]()

tylko wyraźnie;-);-)no oczywiście bo matka to mlekovita narazie;-);-)Moje dzicko powoli wychodzi na ludzi a to jego pierwszy raz pierwszy samodzielny sam się podniósł i sam stał i wołał oczywiście tate![]()
czekaj czekaj jeszcze sie spódnicy uczepi
;-);-) ale słodziak jest okropnisty

inna postepowy dziadek
:-)potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Sikoreczka, ten Figloland jest na ulicy Katowickiej 111 (budynek POSTI), na pierwszym piętrze
, oczywiście w Chorzowie ;-)
FIGLOLAND - Sala zabaw dla dzieci
, oczywiście w Chorzowie ;-)FIGLOLAND - Sala zabaw dla dzieci
moze was jako grupe przedszkolna skasująSikoreczka, ten Figloland jest na ulicy Katowickiej 111 (budynek POSTI), na pierwszym piętrze, oczywiście w Chorzowie ;-)
FIGLOLAND - Sala zabaw dla dzieci

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Madźka 

Bodzia no własnie ja tez wychodze z tego założenia i mysle sobie, że jakoś by to było i nie ma się co napinać i kombinowac bo tak się jedynakiem zostajeMyśle,że nie ma się co zastanawiac i skakac...Mnóstwo ludzi daje sobie rade ale...
No i tak strasznie chciałabym dziewczynke a jak pomyśle o tych zajefajnych ciuszkach po Lolu to może być i chłopczyk...Nie wiem nawet czy nie wolałabym synka drugiego ..Hmmm A potem k.35 córeczka...Ach marzenia...
Na razie nie wiem...

my z meżem tez w emilke będziemy celowac ale jak się szymek 2 trafi to z całej siły bede kochać
:-)reklama
a sypia....Jak wybieraliśmy to koło tego kopał najmocniej to cóż miałam zrobić??;-)Anulaaa ja tak se ogladam te zdjatka ostatnie czy Stanisław w radku II sypia;-)

a poważnie to mi się podobało i cena była okInna Ty oliwkę ucz już jak chodzą modelki potem będzie miała mniej nauki

śłiczna jest,a dzidzia to pewnie mocno zakochany co?
Podziel się:
Udało się jednak bez cycia
No i musiałam szałwię uruchomic