reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia biegunowe takich samych gabarytów jak bez:tak::tak: nam zycie czasem ratuje jak Szym się w nocy przebudza na jęki:tak::tak:a łóżeczko wnukowi teść zasponsorował :tak:;-) biore się za ciasto

reklama
A my w planach mamy grilla ze znajomymi dzisiaj, bo na razie ładnie jest, tylko trochę wieje, ale to się wytnie ;-)

Poza tym nie nadążam za moim dzieckiem - zrobiła sobie pół gdoziny przerwy w spaniu i teraz dalej śpi :dry:

Dziewczyny, może i mój ojciec się odmładza, a jakby nie patrzeć - w czerwcu skończy dopiero 50 lat :laugh2:. Może kryzys wieku średniego przeżywa :sorry2::laugh2::rofl2:
Przestań;-):-D:-D:-DTo tak różnie taka moda ze stanów przyszła a Twój Tato z duchem czasu idzie:tak::tak::-D
Mój Tato w lipcu skończy 48 A JAK MAłY WOłA DZIADZIA TO GO KAMERą NAGRYWA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djakoś baba jeszcze nie udało się nagrać:-p:-p:baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

Madzka poważnie????
To ja się strasznie boje:-:)-:)-(Teraz wiem naocznie co dziecku potrzeba.A nie chce potem np.zastanawiac się czy kupic pieluszki młodszemu czy coś fajnego starszemu.Chce,żeby było nas spokojnie stac.Może nie na najdroższe rzeczy ale na rzeczy dla dzieci.A poza tym boje się,że sobie nie poradze.Mam więcej lęków niz przed pierwszym.Boje sie okropnie...
Dasz radę:tak: to nie takie trudne choc czasami nerwy puszczają:baffled:
:-D:-D też was juz takie widzę:rofl2: Martyna z zapasem gołąbków w koszyku piknikowym, sikoreczka z winkiem w torbie przechadzaja się i szeptem wymieniaja uwagi:rofl2::rofl2:
Amen:tak::tak: no i wtedy widac, ze dziecko szczesliwe:-);-)
nio nio alesz masz wizje:dry::rofl2:

Moje dzicko powoli wychodzi na ludzi a to jego pierwszy raz pierwszy samodzielny sam się podniósł i sam stał i wołał oczywiście tate:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gratulaski:-)

ja własnie nocki sie najbardziej boje :baffled::baffled:

:rofl2::-D:-Dtylko wyraźnie;-);-)
Adriano cztery nocki wojował i przeżylim:sorry2:

Kobiety ale w niedziele może będzie ładnie...Bo mój nie za bardzo za placem zabaw:dry::dry::dry:Jak mnie głowa boli...
No mam nadzieję że bydzie ładnie. Zobaczymy:-p
Spadadadam bo idziom na pacielek:happy:

No, ja też mam nadzieję, że będzie ładnie w niedzielę. W sumie najwazniejsze żeby nie padało ;-)

Poza tym wrzucam na you tube fajny filmik jak mi się wgra to Wam pokażę mojego Cudaczka - co ona wyprawia wieczorową porą... Ale nie wiem czy wejdzie ten filmik bo strasznie długi jest i zajmuje sporo miejsca :sorry2:

w rozgrywce Staś kontra mama poległam z kretesem oczywiście nie dałam rady go uśpić a histeria przy usypianiu jest taka,że zmarłego by obudziła więc dałam sobie spokój moje uszy nie są nie zniszczalen

Kurczę, pusto tu strasznie :-(
Sama ze sobą musze pisać :-(
Phi :-(
przecież sie świecę na zielono nieeee:dry:wystarczyło wrzasnąć:-D:-D

w rozgrywce Staś kontra mama poległam z kretesem oczywiście nie dałam rady go uśpić a histeria przy usypianiu jest taka,że zmarłego by obudziła więc dałam sobie spokój moje uszy nie są nie zniszczalen
Anula ja wzięłam sie na sposób i przed poobiednią drzemką daje Szymkowi herbatkę bobovity na spokojne chwile . i wyobraź sobie, że ładnie mi zaczął sypiać po 2- 2,5h :szok::szok:rekordy dzienne wali normalnie;-) ta herbatka jest na bazie melisy i polecana jest przy bolesnym ząbkowaniu i stanach niepokoju u maluszków:tak:

przecież sie świecę na zielono nieeee:dry:wystarczyło wrzasnąć:-D:-D

Anula ja wzięłam sie na sposób i przed poobiednią drzemką daje Szymkowi herbatkę bobovity na spokojne chwile . i wyobraź sobie, że ładnie mi zaczął sypiać po 2- 2,5h :szok::szok:rekordy dzienne wali normalnie;-) ta herbatka jest na bazie melisy i polecana jest przy bolesnym ząbkowaniu i stanach niepokoju u maluszków:tak:
w normalnym tescu dostępna? Muszę spróbować, tylko ten mój pierworodny nie znosi herbatek już woli wodę wypić niż herbatkę:no::no::wściekła/y::wściekła/y:a w szafie mam wybór bo co jakiś czas próbuje nowy smak za diabła nie rusza:angry::angry::angry:

reklama
Do góry