reklama
Przestań;-)A my w planach mamy grilla ze znajomymi dzisiaj, bo na razie ładnie jest, tylko trochę wieje, ale to się wytnie ;-)
Poza tym nie nadążam za moim dzieckiem - zrobiła sobie pół gdoziny przerwy w spaniu i teraz dalej śpi
Dziewczyny, może i mój ojciec się odmładza, a jakby nie patrzeć - w czerwcu skończy dopiero 50 lat. Może kryzys wieku średniego przeżywa
![]()

To tak różnie taka moda ze stanów przyszła a Twój Tato z duchem czasu idzie

Mój Tato w lipcu skończy 48 A JAK MAłY WOłA DZIADZIA TO GO KAMERą NAGRYWA

jakoś baba jeszcze nie udało się nagrać

sikoreczka79
Fanka BB :)
Dasz radęMadzka poważnie????
To ja się strasznie boje:--
-(Teraz wiem naocznie co dziecku potrzeba.A nie chce potem np.zastanawiac się czy kupic pieluszki młodszemu czy coś fajnego starszemu.Chce,żeby było nas spokojnie stac.Może nie na najdroższe rzeczy ale na rzeczy dla dzieci.A poza tym boje się,że sobie nie poradze.Mam więcej lęków niz przed pierwszym.Boje sie okropnie...
to nie takie trudne choc czasami nerwy puszczają
nio nio alesz masz wizjeteż was juz takie widzę
Martyna z zapasem gołąbków w koszyku piknikowym, sikoreczka z winkiem w torbie przechadzaja się i szeptem wymieniaja uwagi
Amenno i wtedy widac, ze dziecko szczesliwe:-);-)

gratulaski:-)Moje dzicko powoli wychodzi na ludzi a to jego pierwszy raz pierwszy samodzielny sam się podniósł i sam stał i wołał oczywiście tate![]()
Adriano cztery nocki wojował i przeżylimja własnie nocki sie najbardziej boje
tylko wyraźnie;-);-)

No mam nadzieję że bydzie ładnie. ZobaczymyKobiety ale w niedziele może będzie ładnie...Bo mój nie za bardzo za placem zabawJak mnie głowa boli...

Spadadadam bo idziom na pacielek

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, ja też mam nadzieję, że będzie ładnie w niedzielę. W sumie najwazniejsze żeby nie padało ;-)
Poza tym wrzucam na you tube fajny filmik jak mi się wgra to Wam pokażę mojego Cudaczka - co ona wyprawia wieczorową porą... Ale nie wiem czy wejdzie ten filmik bo strasznie długi jest i zajmuje sporo miejsca
Poza tym wrzucam na you tube fajny filmik jak mi się wgra to Wam pokażę mojego Cudaczka - co ona wyprawia wieczorową porą... Ale nie wiem czy wejdzie ten filmik bo strasznie długi jest i zajmuje sporo miejsca

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Kurczę, pusto tu strasznie :-(
Sama ze sobą musze pisać :-(
Phi :-(
przecież sie świecę na zielono nieeeeKurczę, pusto tu strasznie :-(
wystarczyło wrzasnąć

Anula ja wzięłam sie na sposób i przed poobiednią drzemką daje Szymkowi herbatkę bobovity na spokojne chwile . i wyobraź sobie, że ładnie mi zaczął sypiać po 2- 2,5hw rozgrywce Staś kontra mama poległam z kretesem oczywiście nie dałam rady go uśpić a histeria przy usypianiu jest taka,że zmarłego by obudziła więc dałam sobie spokój moje uszy nie są nie zniszczalen

rekordy dzienne wali normalnie;-) ta herbatka jest na bazie melisy i polecana jest przy bolesnym ząbkowaniu i stanach niepokoju u maluszków
w normalnym tescu dostępna? Muszę spróbować, tylko ten mój pierworodny nie znosi herbatek już woli wodę wypić niż herbatkęprzecież sie świecę na zielono nieeeewystarczyło wrzasnąć
Anula ja wzięłam sie na sposób i przed poobiednią drzemką daje Szymkowi herbatkę bobovity na spokojne chwile . i wyobraź sobie, że ładnie mi zaczął sypiać po 2- 2,5hrekordy dzienne wali normalnie;-) ta herbatka jest na bazie melisy i polecana jest przy bolesnym ząbkowaniu i stanach niepokoju u maluszków
![]()

a w szafie mam wybór bo co jakiś czas próbuje nowy smak za diabła nie rusza

reklama
Podziel się:
. Może kryzys wieku średniego przeżywa