reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc dziewczyny!

O kurcze pieczone, lecicie jak oszalałe :szok:, kiedy ja to nadrobie, mus usiąść i się zaczytać:tak:;-). Troche poczytałam a gdzie tu dalej, obiło mi sie o uszy że któraś z domówek robi gołąbki, mniam chyba naprawde musze się wziąść i po weekendzie zrobić je wkońcu bo inaczej mi ślina bedzie kapać:wściekła/y: za każdym razem gdy przeczytam że któraś robi gołąbki:-D:tak::-D.

Wiecie co troche mi smutno bo od niedzieli nie bede miała czasu tu tak często zaglądać:-:)-:)-(. Ale z drugiej strony to jestem cała hapy:-D:-D:-D bo mój mąż wkońcu przyjedzie, i same rozumiecie po takiej długiej rozłące to nic tylko w sypialni siedzieć:tak::-D, ale nie, tak serio to zaczną sie przygotowania do komunii mojej Pati więc bede zalatana jak jasna cho.....
Ciesze sie że mój m przyjeżdza, już tak za tym moim wariatem tęsknie:tak:;-):-D

Postaram się raz po raz tu kuknąć, co u was:tak:. Niewiem jak ja bez was wytrzymam dziewoje:no:

reklama
Cześc dziewczyny!

O kurcze pieczone, lecicie jak oszalałe :szok:, kiedy ja to nadrobie, mus usiąść i się zaczytać:tak:;-). Troche poczytałam a gdzie tu dalej, obiło mi sie o uszy że któraś z domówek robi gołąbki, mniam chyba naprawde musze się wziąść i po weekendzie zrobić je wkońcu bo inaczej mi ślina bedzie kapać:wściekła/y: za każdym razem gdy przeczytam że któraś robi gołąbki:-D:tak::-D.

Wiecie co troche mi smutno bo od niedzieli nie bede miała czasu tu tak często zaglądać:-:)-:)-(. Ale z drugiej strony to jestem cała hapy:-D:-D:-D bo mój mąż wkońcu przyjedzie, i same rozumiecie po takiej długiej rozłące to nic tylko w sypialni siedzieć:tak::-D, ale nie, tak serio to zaczną sie przygotowania do komunii mojej Pati więc bede zalatana jak jasna cho.....
Ciesze sie że mój m przyjeżdza, już tak za tym moim wariatem tęsknie:tak:;-):-D

Postaram się raz po raz tu kuknąć, co u was:tak:. Niewiem jak ja bez was wytrzymam dziewoje:no:
no też nie wiem jak dasz radę:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D to rozumiem,że Pati w końcu rodzeństwo będzie miała?;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pozgrywałam zdjątka i bajki...Jestem ledwo żywa...Mały mi dziś dał popalić...Oj, oj, oj...

reklama
Agga ale tęczowa jesteś:-):tak:Ach bo mój m. uważa że jeszcze mamy czas i nas nie stać co do drugiego ma rację ale jak dajemy rade z jednym to z dwójką nie damy?najwyżej nie będziemy rozpieszczać;-);-):-)

Do góry