agga143
Entuzjast(k)a
Cześc dziewczyny!
O kurcze pieczone, lecicie jak oszalałe
, kiedy ja to nadrobie, mus usiąść i się zaczytać
;-). Troche poczytałam a gdzie tu dalej, obiło mi sie o uszy że któraś z domówek robi gołąbki, mniam chyba naprawde musze się wziąść i po weekendzie zrobić je wkońcu bo inaczej mi ślina bedzie kapać
za każdym razem gdy przeczytam że któraś robi gołąbki

.
Wiecie co troche mi smutno bo od niedzieli nie bede miała czasu tu tak często zaglądać:-
-
-(. Ale z drugiej strony to jestem cała hapy

bo mój mąż wkońcu przyjedzie, i same rozumiecie po takiej długiej rozłące to nic tylko w sypialni siedzieć
, ale nie, tak serio to zaczną sie przygotowania do komunii mojej Pati więc bede zalatana jak jasna cho.....
Ciesze sie że mój m przyjeżdza, już tak za tym moim wariatem tęsknie
;-)
Postaram się raz po raz tu kuknąć, co u was
. Niewiem jak ja bez was wytrzymam dziewoje
O kurcze pieczone, lecicie jak oszalałe
, kiedy ja to nadrobie, mus usiąść i się zaczytać
;-). Troche poczytałam a gdzie tu dalej, obiło mi sie o uszy że któraś z domówek robi gołąbki, mniam chyba naprawde musze się wziąść i po weekendzie zrobić je wkońcu bo inaczej mi ślina bedzie kapać
za każdym razem gdy przeczytam że któraś robi gołąbki

.Wiecie co troche mi smutno bo od niedzieli nie bede miała czasu tu tak często zaglądać:-

bo mój mąż wkońcu przyjedzie, i same rozumiecie po takiej długiej rozłące to nic tylko w sypialni siedzieć
, ale nie, tak serio to zaczną sie przygotowania do komunii mojej Pati więc bede zalatana jak jasna cho.....Ciesze sie że mój m przyjeżdza, już tak za tym moim wariatem tęsknie
;-)
Postaram się raz po raz tu kuknąć, co u was
. Niewiem jak ja bez was wytrzymam dziewoje

:-