reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
2niebieskie_misie.gif
glitter394xs9.gif

DOBRANOC

Wszem i wobec zakomunikowałam,że do Kościoła na Komunie nie idę:no:, tylko M pojedzie,bo na taką zimnicę bąbli nie wywlokę a na przyjęcie do domu weselnego to piechotą pójdziemy,bo to 300 metrów od nas tyle,że za kładką kolejową i mus wózek po schodach taszczyc.
Chwilka,bo muszę wyjąc koszule z pralki na jutro.

Marta dzięki tego mi było trzeba.
Co rodzinka na Twoje postanowienie?Mnie by zlinczowali zbiorowo
Teście nic,a sami zainteresowani to nie wiedzą:-p.A kto mi na leki da:confused::confused::confused::sorry2:?Po ostatnim chorowaniu chłopaków mam dosyc ich dwóch jak się razem wściekają :tak:.Z resztą Olo jak za długo nie chodzi do peckola to głupawka go w domu łapie a potem dzieci tłucze na grupie:rofl2:.

reklama
Jak to genetyczne to ja ma przerąbane..Zawsze będe tłuściutka....
A ja po ojcu odziedziczyłam nieciekawy charakterek... :sorry2:
Bo z tego co mówi podobna do niego nie jestem, bo on jest piekny :-D:laugh2:

Paweł juz by chciała a ja się boje...Mięzy innymi,że Karolka zaniedbam,że nie będe miała dla niego czasu, że nie będe go tak kochać..Więc wole poczekać,az będzie bardziej samodzielny...
Kurczę, a ja sama nie wiem czy chcę czy nie...Bo jak bym chciała to teraz, a jak nie to nigdy w życiu :dry:
Do dziś boli....a minęło sześć lat od tamtego momentu...
Bo zazwyczaj tak jest, że słowa ranią bardziej nić ciosy................ Wiem coś o tym :-(
Anula to musiało byc bardzo przykre...Moja mama u gina była...Chciała zrobic zabieg...A potem stwierdziła,że nie może,że kocha swoje maleństwo...Miała 17 lat, była sama..Babcia chciała mnie adotować...Też sie nie zgodziła..Wychowała mnie i za to jej dziękuje z całego serca.
Musisz mieć cudowną Mamę :tak:

to przykre jak się taki rzeczy słyszy od mamy. Ja też nie mam za dobrego kontaktu z moimi rodzicami. Mama jest... dziwna i zachowuje się czasami irracjonalnie a tata jest pod jej wpływem bardzo. Nie czuję się z nimi za bardzo związana:no:
Jej, jak ja bym chciała tylko takie problemy mieć - że jest dziwna, że dziwnie się ubiera :-:)-:)-:)-:)-:)-( Szkoda, że tak nie mogę.................................
Idę spać pa

Do góry