reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
wiesz Bodzia ja tyż miałam pisac że pomykamWiecie ja literek pomału nie widzu i mózg pomału przestaje mi działac...

Marta1981
Rodzyneczka
sikoreczka79
Fanka BB :)
No ja tyż życzę sweet dreams i pomykam. Szałwię łyknąc i kupki wyprac

Marta1981
Rodzyneczka
Wszem i wobec zakomunikowałam,że do Kościoła na Komunie nie idę
, tylko M pojedzie,bo na taką zimnicę bąbli nie wywlokę a na przyjęcie do domu weselnego to piechotą pójdziemy,bo to 300 metrów od nas tyle,że za kładką kolejową i mus wózek po schodach taszczyc.
Chwilka,bo muszę wyjąc koszule z pralki na jutro.

Chwilka,bo muszę wyjąc koszule z pralki na jutro.
Marta1981
Rodzyneczka
Teście nic,a sami zainteresowani to nie wiedząMarta dzięki tego mi było trzeba.
Co rodzinka na Twoje postanowienie?Mnie by zlinczowali zbiorowo

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja po ojcu odziedziczyłam nieciekawy charakterek...Jak to genetyczne to ja ma przerąbane..Zawsze będe tłuściutka....

Bo z tego co mówi podobna do niego nie jestem, bo on jest piekny

Kurczę, a ja sama nie wiem czy chcę czy nie...Bo jak bym chciała to teraz, a jak nie to nigdy w życiuPaweł juz by chciała a ja się boje...Mięzy innymi,że Karolka zaniedbam,że nie będe miała dla niego czasu, że nie będe go tak kochać..Więc wole poczekać,az będzie bardziej samodzielny...

Bo zazwyczaj tak jest, że słowa ranią bardziej nić ciosy................ Wiem coś o tym :-(Do dziś boli....a minęło sześć lat od tamtego momentu...
Musisz mieć cudowną MamęAnula to musiało byc bardzo przykre...Moja mama u gina była...Chciała zrobic zabieg...A potem stwierdziła,że nie może,że kocha swoje maleństwo...Miała 17 lat, była sama..Babcia chciała mnie adotować...Też sie nie zgodziła..Wychowała mnie i za to jej dziękuje z całego serca.

Jej, jak ja bym chciała tylko takie problemy mieć - że jest dziwna, że dziwnie się ubiera :-to przykre jak się taki rzeczy słyszy od mamy. Ja też nie mam za dobrego kontaktu z moimi rodzicami. Mama jest... dziwna i zachowuje się czasami irracjonalnie a tata jest pod jej wpływem bardzo. Nie czuję się z nimi za bardzo związana![]()
Idę spać pa
Podziel się: