Byłam - wszytsko prawidłowe nie widać krwi - wiec możliwe ze to jakieś naczynko coś albo faktycznie normalnie bym w tym terminie miała okres .. . widziałam na usg dalej bije serce ... już kształtem dziś wygadał jak człowiekZawsze możesz do szpitala podjechać od razu sprawdzą co i jak. Ja bym nie czekała.
Trzymam kciuki żeby było ok.
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
SąByłam - wszytsko prawidłowe nie widać krwi - wiec możliwe ze to jakieś naczynko coś albo faktycznie normalnie bym w tym terminie miała okres .. . widziałam na usg dalej bije serce ... już kształtem dziś wygadał jak człowiekwiec chwila spokoju
ps. Szkoda ze nie ma usg przenośnego
takiego podręcznego to bym co dwa dni sama sobie to usg robiła
![]()
Też myślałam o takim usgByłam - wszytsko prawidłowe nie widać krwi - wiec możliwe ze to jakieś naczynko coś albo faktycznie normalnie bym w tym terminie miała okres .. . widziałam na usg dalej bije serce ... już kształtem dziś wygadał jak człowiekwiec chwila spokoju
ps. Szkoda ze nie ma usg przenośnego
takiego podręcznego to bym co dwa dni sama sobie to usg robiła
![]()
Aż sprawdziłam - faktycznieSąale są piekielnie drogie
![]()
Aaaanna
ale zpalac coś na USG nie jest wcale tak łatwo. Niepokój jest na pewno męczący ale nadmiar wiedzyjest jeszcze gorszy bo pojawią się tylko więcej wątpliwości. Dla mnie pierwsza ciąża to byly głównie zakupy i radość. Druga masa nerwów to starania też były długie a teraz 3 to głównie niepokój , bo wiem już co i kiedy może się spieprzyć.Sąale są piekielnie drogie
![]()
Bibi89
No pewnie ! Trzeba wiedzieć czego szukać, jak szukac i jak to co szukamy wygladaale zpalac coś na USG nie jest wcale tak łatwo.
Bibi89
Ja to w zasadzie jedną nogą tutaj jedną na majówkach bo z OM wychodzi mi na 1 mają@Bibi89 a co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
reklama