pluto_nova
Moderator
będzie miała wpisane dwa razy! Podziel sięJest jak noc kreska!!!! Idziesz na betę?
A nieprawda bo @Kylyyy1408 jest sierpniowa kreska! Tylko mi nasciemniala zeby juzwpisac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie miała wpisane dwa razy! Podziel sięJest jak noc kreska!!!! Idziesz na betę?
A nieprawda bo @Kylyyy1408 jest sierpniowa kreska! Tylko mi nasciemniala zeby juzwpisac
Moze byc dzielonebędzie miała wpisane dwa razy! Podziel się![]()
Nie, tak na wytrawnie z parówką z chorizojesz naleśnika z ketchupem? Ale takiego słodkiego?![]()
No dlatego zapytałam czy słodkiegoA to ja tez jem z nalesniki z serem żółtym i ketchupemale nie daje cukru do ciasta i roboe albo na słodko albo na wytrawnie
Ja tezA to ja tez jem z nalesniki z serem żółtym i ketchupemale nie daje cukru do ciasta i roboe albo na słodko albo na wytrawnie
Tak tak, zrobięO matko !!!!!!
Widzę to... jest różowe ... malo mi tel nie wpadł w nalesnika z ketchupemjesssssuuuuuu co za zamknięcie sierpnia z przytupem.... oczywiście robisz jutro betę? Po cichu gratuluję
![]()
Nie sciemnialam przyrzekam ! Ale mam ogromna nadzieje, ze ta kropelka się wymaże !Jest jak noc kreska!!!! Idziesz na betę?
Juz jej tam nie maNie sciemnialam przyrzekam ! Ale mam ogromna nadzieje, ze ta kropelka się wymaże !![]()
Wszyscy o nim slyszeli i wreszcie jedna z nas doswiadczyłaJuz jej tam nie ma
To najwidoczniej to mityczne plamienie implantacyjne cie dopadło![]()
Bardziej dopadł mnie szok związany z progesteronem. Tak jak gdzies już pisałam w 23dc wynosił 13,6 wiec byłam pewna, ze już po owulacji i to ładnych pare dni. Ale w 26dc czułam dopiero ogromny promieniujący ból jajnika i szczyt śluzu, dzialane było i ( boje się to wręcz mówićJuz jej tam nie ma
To najwidoczniej to mityczne plamienie implantacyjne cie dopadło![]()