E
eag
Gość
Jest nadzieja hahaA nie było tak, że u ForgetMeNot też był w pewnym momencie słaby przyrost, a teraz jest na majówkach?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest nadzieja hahaA nie było tak, że u ForgetMeNot też był w pewnym momencie słaby przyrost, a teraz jest na majówkach?
Lekarz mówi, że na razie nie ma co wyrokować, i, że zobaczymy kolejna betę.. I, że modne są teraz biochemy. Mówię mu kurłaaa ja właśnie czekam na ten biochem xd Mówi nic się nie stresować i tylko pozostaje nam obserwacja, bo były też kobiety którym nagle beta startowała. Najważniejsze, że się dobrze czuje.. Mi się już to po prostu nudzi![]()
Skoro to dopiero 3tydz a może początek 4 to myślę, że w końcu się sama zakończyPodziwiam Was za taki optymizm.
Dla mnie az tak zły przyrost jest jednoznacznym wyrokiem. Ba nawet słaby przyrost typu 90% na niskim poziomie bety jest dla mnie jednoznaczny. Nie mówiąc już o tym jak sralabym w gacie z powodu marnych przyrostów gdyby ciąża się nie zakończyła sama
Skoro to dopiero 3tydz a może początek 4 to myślę, że w końcu się sama zakończyo ile w ogóle jest to ciąża.
ja chyba muszę znikać z wątku, bo wtedy się ciąże pojawiają!Kobietki, ledwo fotę zrobiłam (i ta szybka w tym pinku, no nie pomagała). Jak zobaczyłam temp. to od razu wystrzeliłam do łazienki
Jest jedna rzecz, o której na lipcowkach pisałam (żylak powrozka nasiennego), gdzie mąż niedawno rozmawiał ze mną, że chyba pójdzie zbadać sperme, a tu taka niespodzianka
![]()
ja muszę i tak dojrzeć do śniadania, więc mi to nie przeszkadzaTo ja nawet cc nie miałam na głodówce - śniadanie o 6, cięcie o 13. Mam mądrego lekarza który zna badania i zalecenia nie sprzed pol wieku.
Ja pełna nadziei czekam na ten spadek i tyle.. Nic na razie w USG nie widać, jajniki git, przydatki, płynu nie ma.. No liczę na ten biochem bo chce już normalnie zacząć żyć xD już jebać te zdrowa ciążę.. ja chcę już żyć i się nie zadręczaćŻyczę żeby skończyło się to najlepiej jak tylko jest możliwe, wiadomo że najlepiej zdrową ciążą.
Po prostu zazdroszczę dziewczynom optymizmu bo wiem jakie mi towarzyszą uczucia w takich momentach![]()
znam to aż za dobrzeŻyczę żeby skończyło się to najlepiej jak tylko jest możliwe, wiadomo że najlepiej zdrową ciążą.
Po prostu zazdroszczę dziewczynom optymizmu bo wiem jakie mi towarzyszą uczucia w takich momentach![]()
gratulacjeKobietki, ledwo fotę zrobiłam (i ta szybka w tym pinku, no nie pomagała). Jak zobaczyłam temp. to od razu wystrzeliłam do łazienki
Jest jedna rzecz, o której na lipcowkach pisałam (żylak powrozka nasiennego), gdzie mąż niedawno rozmawiał ze mną, że chyba pójdzie zbadać sperme, a tu taka niespodzianka
![]()