reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Hej dziewczyny, ja z pracy na szybko, bo nie mogę i nie mam czasu na zabawy telefonem😝.
@acetylocholina, myślami jestem z Tobą!

Druga kwestia- czy zamierzacie się szczepić czwartą dawką?
Ja szczepiłam się jedną dawka j&j , nie chce tu siać fermentu ale 3 mc później zaszłam w ciąże i cały czas się zastanawiam czy nie przez to szczepienie mieliśmy ta wadę serduszka 🤷 także nie zamierzam ponownie się szczepić

reklama
Ja ogólnie nie jestem jakaś antyszczepionkowa, ale jak moje roczniki się szczepily to najpierw byłam w ciąży, potem w połogu, potem zachorowałam na covid. Potem była wiosna i lato i coraz mniej covida.
Na grypę nie szczepilam się nigdy, opinie o tej szczepionce były takie, jak teraz o szczepionce na covid. Będzie co ma być... :)

Ja szczepiłam się jedną dawka j&j , nie chce tu siać fermentu ale 3 mc później zaszłam w ciąże i cały czas się zastanawiam czy nie przez to szczepienie mieliśmy ta wadę serduszka 🤷 także nie zamierzam ponownie się szczepić

To nie siej 🙏
Błagam nie zaczynajmy tych tematów. Nie każdy jest w stanie znieść poranną dawkę teorii spiskowych.
Skupmy się na tym co nas łączy i zostańmy na staraniach

Ja tylko napisałam jakie mam przemyślenia ale mogę poprzestać na wysyłaniu zdjęć testów .

Dobrze wiesz, że nie chodzi mi o poprzestanie na wysyłaniu zdjęć testów. Mamy mnóstwo ciekawych tematów które nie wywołają 💩burzy, a ten akurat na pewno to zrobi. Nikt zdania nie zmieni a zrobi się niesmacznie. I po co

Niestety tak jak już tu dziewczyny pisały . W przypadku kiedy wszystko jest idealnie po stronie Kobiety i mężczyzny i do stosunku dochodzi w idealnym momencie jest tylko ok 30% szans że plemnior przejdzie casting u zostanie wpuszczony w czeluści komórki jajowej ... Ale warto próbować różnych rzeczy , ja tam zarzucam nogi na ścianę w dni płodne i mówię że póki któryś nie dopłynie do mety to nie wypuszczę ( wracając do tematu wiezni i zakładników 🤣🤣🤣) oczywiście to nic nie pomaga ale co mi tam 🤦‍♀️🤷😅

Ja dobrze wiem, że te nogi w górze to bzdura, ale co jakiś czas je zarzucam. W jednym z takich cykli nawet się udało zaliczyć biochema ;)

Ja dobrze wiem, że te nogi w górze to bzdura, ale co jakiś czas je zarzucam. W jednym z takich cykli nawet się udało zaliczyć biochema ;)
Czytałam, że to trochę ściema, bo plemniki muszę się z impetem dostać do macicy i jajowodów. O ile pamiętam, jak nie ma impetu (nie mówię o IUI) to nie dadzą rady dotrzeć na czas i nie będą miały siły wziąć udziału w castingu :D

A co z tym mitem o braku kobiecego orgazmu, który ma zwiększać szanse na ciążę lub przeciwnie o tym, że orgazm u kobiety zdecydowanie zwiększa szanse? Wiadomo, że bez orgazmu to średnia frajda 😆

reklama
A co z tym mitem o braku kobiecego orgazmu, który ma zwiększać szanse na ciążę lub przeciwnie o tym, że orgazm u kobiety zdecydowanie zwiększa szanse? Wiadomo, że bez orgazmu to średnia frajda 😆
To nie mit , skurcze które towarzyszą orgazmowi są bardzo pomocne co nie znaczy że bez orgazmu nie można zajść w ciążę 🤪

Do góry