reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was pije zielona herbatkę? Ja uwielbiam. Wczoraj kupiłam jakaś liściasta z jaśminem. Otworzyłam mmmm cudowny zapach... zalalam woda a tu smród jak nawóz do kwiatków ...mąż się ze mnie nabija że on czuję zapach ziół ewentualnie pokrzyw.... No i nie wiem czy to pokrzywy w tym pudle są 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ czy mi odbiło całkiem 😔😔😔😔
Boje się to pić 🤣🤣🤣🤣
Czy Jasmin może w herbacie tak śmierdzieć? 🙄🙄🙄

Ujrzałam pierwsze dwie kreski !! Na covid test 😁 także bardzo źle się czuję, ale o pracy nie ma mowy. Głowa ciągle boli, pocę się niemiłosiernie, gorączka, dreszcze, katar, kaszel 😮‍💨
Pomogło Wam coś wyjść z tego dość szybko?
Gripex brany zgodnie z ulotką w mocniejszej dawce, neosine forte tabletki i jakiś spray do nosa. Masz węch? Można też plasterek aromactive sobie przykleić na klatę. Ja sobie tak radziłam z tym :)

Ja się tak mocno pochorowalam w maju, odkryłam wtedy w sklepie Gripex max z kofeiną. Brałam jak w ulotce a potem nie spałam w ogóle w nocy 😆
Weź sobie może jakąś teleporade, chociaż możliwe, że lekarz Ci powie że nie da nic na receptę bo to wirus, to samo przejdzie. Może na wirusa Neosine Forte? :)
Rozpuszczam sobie theraflu i jest nieco lepiej . Lekarz na 100 % wrzuci mi antybiotyk bo ta babka do której chodziłam jest walnięta a drugi lekarz który na prawdę fajnie leczy jest tak oblegany ze nawet teleporada jest ciężka sprawą

Dziewczyny czy któraś z Was pije zielona herbatkę? Ja uwielbiam. Wczoraj kupiłam jakaś liściasta z jaśminem. Otworzyłam mmmm cudowny zapach... zalalam woda a tu smród jak nawóz do kwiatków ...mąż się ze mnie nabija że on czuję zapach ziół ewentualnie pokrzyw.... No i nie wiem czy to pokrzywy w tym pudle są 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ czy mi odbiło całkiem 😔😔😔😔
Boje się to pić 🤣🤣🤣🤣
Czy Jasmin może w herbacie tak śmierdzieć? 🙄🙄🙄
Nie śmierdzi wgl ładnie pachnie co do smaku każdy odbiera go inaczej ja np bardzo lubię 😜

reklama
Do góry