wiktoria708
Fanka BB :)
Beta 0,2 mIU/ml, więc ostatecznie brak ciąży
Październiku nadchodzę

Październiku nadchodzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie biel, czekam na okres i październik
Ja brałam 5 lat z tylko jedną przerwą 5 miesięcy bo zaczęłam mieć krwawienia sródcykliczne i później znowu brałam. Odstawiłam w listopadzie tamtego roku z uwagi na samopoczucie, byłam ciągle opuchnięta i trądzik się nasiliłDziewczyny, a czy któraś z Was może brała długo tabletki antykoncepcyjne?
Uffff!!!
Fajny ten artykuł, poczytałam sobie na pocieszenie, że seks tuż po owu nie gwarantuje zapłodnienia.. także liczę na plemnik z wtorku (jeśli owu była wczoraj) albo wczorajsze (jeśli owu jest dzis)![]()
Dziewczyny polećcie mi jakieś testy owu. Wszystkie oprócz home easy. Muszę zamówić za pobraniem żeby mąż nie wiedział bo wczoraj taka awantura wyszła o testy że brak słów ... Bawił się w lekarz co @Kejcik była. Bo ja się nakręcam i o to się nie udaje, wszystkie testy mi nożyczkami porozcinał i mam zakaz testowania. No ale bez jaj on chyba zwariował całkiem.
I muszę zamówić za pobraniem żeby czasem w historii przelewów nie znalazł.
Jadę właśnie na badania z pracy i po nich robię betę@Lubiekluskikladzione czy Ty byłaś na becie lub masz w planach dziś? Sikałaś na testy? Mów mi jak wygląda sytuacja! Jestem spragniona ciąży!![]()