reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Uffff!!!

Fajny ten artykuł, poczytałam sobie na pocieszenie, że seks tuż po owu nie gwarantuje zapłodnienia.. także liczę na plemnik z wtorku (jeśli owu była wczoraj) albo wczorajsze (jeśli owu jest dzis) 😆

To mnie pocieszylas 😞
U mnie w tym cyklu przed owu nie było, także o ile się wgl wyrobilismy zeby byla jeszcze szansa to po owu

Dziewczyny polećcie mi jakieś testy owu. Wszystkie oprócz home easy. Muszę zamówić za pobraniem żeby mąż nie wiedział bo wczoraj taka awantura wyszła o testy że brak słów ... Bawił się w lekarz co @Kejcik była. Bo ja się nakręcam i o to się nie udaje, wszystkie testy mi nożyczkami porozcinał i mam zakaz testowania. No ale bez jaj on chyba zwariował całkiem.
I muszę zamówić za pobraniem żeby czasem w historii przelewów nie znalazł.

Dziewczyny polećcie mi jakieś testy owu. Wszystkie oprócz home easy. Muszę zamówić za pobraniem żeby mąż nie wiedział bo wczoraj taka awantura wyszła o testy że brak słów ... Bawił się w lekarz co @Kejcik była. Bo ja się nakręcam i o to się nie udaje, wszystkie testy mi nożyczkami porozcinał i mam zakaz testowania. No ale bez jaj on chyba zwariował całkiem.
I muszę zamówić za pobraniem żeby czasem w historii przelewów nie znalazł.

U mnie sie sprawdzily pinki

reklama
@Lubiekluskikladzione czy Ty byłaś na becie lub masz w planach dziś? Sikałaś na testy? Mów mi jak wygląda sytuacja! Jestem spragniona ciąży! 😍
Jadę właśnie na badania z pracy i po nich robię betę :D nasikalam wieczorem na jeszcze jednego pinka i jest ciut ciemniejsza kreseczka :D

Do góry