pluto_nova
Moderator
masz ERROR?Muszę to zgłębić bo mi mózg wybucha![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz ERROR?Muszę to zgłębić bo mi mózg wybucha![]()
Na początku dostawałam okres normalnie, po jakimś pół roku okres zniknął na pół roku. Potem wrócił i cykle były po 30-33-37 dni. Dopiero po 3 latach udało się zajść w ciążę, donoszoną, bez większych problemów (problemy dopiero przy końcówce).A jak długo po odstawieniu Ci się cykle unormowało, samopoczucie, owulację itp.?
Ja nie mówię nikomu. Przez dwa miesiące nie powiedziałam nawet mężowiA w ogóle mówicie, nie wiem koleżankom, najbliższym, ze staracie się o dzidzię? Ogólnie nic nie mówię, nawet mi do głowy nie przyszło (ale u mnie to mimo wszystko początek starań), ale kojarzę sytuacje jak właśnie w rodzinie się mówiło otwarcie, to samo w pracyco ciekawe szybko zawsze te dziewczyny w ciąże zachodziły, JAK
pytam z czystej ciekawości
![]()
dorbze już wpisuję
nie do mnie pytanie ale ja brałam bardzo dlugo - jakieś 10-11 lat.A jak długo brałaś jeśli mogę wiedzieć, jak szybko tak organizm się ustabilizował, że tak ujmę![]()
Olu a długo po odstawieniu zajęło Ci unormowanie cykli, owulacji? Chociaż u Ciebie nadal są chyba długie, ale przed też tak miałaś?