agutek_
Fanka BB :)
17.09a kiedy mialas owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
17.09a kiedy mialas owu?
jasne, każda przez to przechodziSię wie! Co miesiąc to przechodzę
![]()
ja z prawego, ale to chyba bez znaczenia terazBtw ja z lewego owulowałam![]()
PrawdaZagnieżdżenie nie daje objawów, no poza mitycznym plamieniem implantacyjnym. Statystycznie to kłucie to prędzej duży bąk niż zagnieżdżenie![]()
ja akurat jestem innego zdania, tzn.w moim przypadku, bo w pierwszyj ciąży właśnie miałam takie kłucie, dlatego mam jakąś nadzieje ze jednak...Zagnieżdżenie nie daje objawów, no poza mitycznym plamieniem implantacyjnym. Statystycznie to kłucie to prędzej duży bąk niż zagnieżdżenie![]()
Tak więc właśnie dlatego nie twierdzę, że to właśnie jakiś ból implantacyjny czy kij wie co. Po prostu pobolewa mnie podbrzuszejasne, każda przez to przechodzi![]()
ja akurat jestem innego zdania, tzn.w moim przypadku, bo w pierwszyj ciąży właśnie miałam takie kłucie, dlatego mam jakąś nadzieje ze jednak...
To nie kwestia zdania tylko faktów.
W pierwszej ciąży na pewno zdarzyło Ci się też puścić bąka i jakoś nie kojarzysz tego z ciążą. Po prostu to zapamiętałaś i się sugerujesz. Ja oczywiście życzę Ci żebyś była w ciąży, ale zapewniam Cię, że kłucie tydzień po owu nie jest objawem ciąży.
To nie kwestia zdania tylko faktów.
W pierwszej ciąży na pewno zdarzyło Ci się też puścić bąka i jakoś nie kojarzysz tego z ciążą. Po prostu to zapamiętałaś i się sugerujesz. Ja oczywiście życzę Ci żebyś była w ciąży, ale zapewniam Cię, że kłucie tydzień po owu nie jest objawem ciąży.