Właśnie rozpoczęłam 19 cykl, nigdy nie byłam w ciążyKochane a jak długo się staracie ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie rozpoczęłam 19 cykl, nigdy nie byłam w ciążyKochane a jak długo się staracie ?
Flo do temperatur, Premom do testów owulacyjnych![]()
ja podobnie staram się nie robić sama przed sobą głupiejja to teraz już zduszam to w zarodku z czystego rozsądku![]()
Już pisałam kilka razy wcześniej , nie chce za często o tym wspominać bo może to być źle odebrane ale samo z siebie wychodzi . Adaś miał wrodzoną wadę serduszka i niestety ale nie poradził sobie podczas operacjio mtakoco sie stało..?
kliknij x na górze… oj @Wezu …mi we flo od razu włączyło się powiadomienie o płatności. Nie mogę tego wyłączyć... a obawiam się że zapomnę i mnie skasująWięc korzystam z Ovufriend.
Po zalogowaniu się od razu wyświetla mi się możliwość skorzystania bezpłatnego miesiąca z opcją płatną po 30 dniach, jest napisane, że mogę to wyłączyć, tylko się zastanawiam, jak wyłączę to przed terminem pobrania kasy, to nadal będę mogła korzystać z aplikacji?Czemu po prostu nie wyłączysz.
Z flo korzystam 2 lata i nie płacę nic
przepraszam, musiałam nie wyłapać. Bardzo Ci współczujęJuż pisałam kilka razy wcześniej , nie chce za często o tym wspominać bo może to być źle odebrane ale samo z siebie wychodzi . Adaś miał wrodzoną wadę serduszka i niestety ale nie poradził sobie podczas operacji![]()
Oj no co... kiedyś już mnie w jednej apce skasowali, bo nie wyłączyłam, za bardzo zalatana byłam
to za staż w staraniuTy masz taniej!? U mnie rok ponad 200 wynosi![]()
Zagnieżdżenie nie daje objawów, no poza mitycznym plamieniem implantacyjnym. Statystycznie to kłucie to prędzej duży bąk niż zagnieżdżenie![]()