pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ledwo widoczny cień na teście w 26dc na 29-30 dniowe. Stawiam dalej, że to są resztki po zastrzyku więc raczej nic z tego w tym cyklu, bo chyba powinno jakoś ciemnieć powoli, nie wiem. Czekam na @Witam w ostatni dzień września! @magdam37 @agutek_ @Kwiatuszek1234 jak u Was?
pokaż fotęJa mam ledwo widoczny cień na teście w 26dc na 29-30 dniowe. Stawiam dalej, że to są resztki po zastrzyku więc raczej nic z tego w tym cyklu, bo chyba powinno jakoś ciemnieć powoli, nie wiem. Czekam na @.
pokaż cienia!Ja mam ledwo widoczny cień na teście w 26dc na 29-30 dniowe. Stawiam dalej, że to są resztki po zastrzyku więc raczej nic z tego w tym cyklu, bo chyba powinno jakoś ciemnieć powoli, nie wiem. Czekam na @.
Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrząpokaż cienia!
bo zadzownie na policje.
Jak jest cień trzeba pokazać
no i nie doceniasz mnie! Ja widzę cień faktycznie. Ale jak nie ciemnieje to dziwnie. A patrzyłaś, czy jak są nie osikane to nie maja też tegfo cienia?Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą![]()
ja widzę zarys, ale faktycznie jest jaśniejszy niż poprzedni…Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą![]()
Coś tam przebijaWasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą![]()
Cien widoczny, ale tylko cień, a moze cos się wykluje.Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą![]()